Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Inter

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta Bergamo - Inter Milano este cel mai tare meci al etapei cu numărul 7 din Serie A. Partida e programată astăzi, de la ora 16:00. 

Atalanta știe una și bună. Trebuie să atace, indiferent de scor, de adversar sau de conjunctură. Filosofia impusă de Gian Piero Gasperini vine la pachet și cu momente ca cel de marți, când Liverpool a demolat formația din Bergamo, scor 5-0. Rezultatul este însă unul mincinos, gazdele având cel puțin 5-6 ocazii clare de gol. În urma acestui eșec, Atalanta a căzut pe locul 3 în grupa D din UEFA Champions League, la egalitate de puncte cu Ajax, ocupanta poziției secunde. 

cota2.ro

În Serie A, bergamascii sunt pe locul 4 după primele 6 runde. Absolut toate partidele lor au fost o adevărată încântare pentru privitori, marcându-se de fiecare dată cel puțin 3 goluri. Giano Piero Gasperini continuă să aibă probleme de lot. Ele nu sunt însă în compartimentul ofensiv, unde Papu Gomez, Ilicic, Muriel dar mai ales Zapata, aflat în mare formă, sunt gata de show. 

Inter speră să întrerupă în sfârșit hegemonia lui Juventus în Italia, dar startul de sezon este mult sub așteptări. Milanezii au câștigat doar 3 din primele 6 meciuri și ocupă locul 6, cu 11 puncte, 5 sub rivala AC Milan. Antonio Conte, recunoscut pentru organizarea defensivă, a fost trădat chiar de compartimentul favorit. Inter a încris 15 goluri, dar a și primit 10. În Liga Campionilor treaba e și mai încurcată. Vicecampioana Italiei are 2 puncte după 3 meciuri și e ultima într-o grupă cu Borussia Monchengladbach, Shatior și Real Madrid. Conte are câteva absențe, dar doar una îi dă frisoane, cea a golgeterului Romelu Lukaku. 

Meciurile directe de sezonul trecut au fost necaracteristic de liniștite. Turul, la Milano, s-a încheiat 1-1, iar returul a fost câștigat de Inter cu 2-0. Acela a fost ultimul meci din Serie A în care Atalanta nu a înscris.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante despre meci: 

• 5 goluri/meci s-au înscris în duelurile în care a fost implicată Atalanta în actuala ediție de Serie A

• media este una senzațională și în meciurile lui Inter, 4.2 reușite/partidă

• Atalanta a disputat două meciuri pe teren propriu în acest sezon: 5-2 cu Cagliari și 1-3 cu Samodoria

• 100 de șuturi a expediat Atalanta spre porțile adverse în acest sezon. Inter a trimis 96. Doar Sassuolo stă mai bine decât ele la acest capitol

• ultimele 11 meciuri oficiale disputate de Atalanta au fost over 2,5 goluri. În 9 dintre cele mai recente 10 partide s-au marcat cel puțin 4 goluri

Atalanta e gata să răzbune ratările din meciul cu Liverpool, Inter e pregătită să se apropie de vârful clasamentului din Italia, iar noi suntem pregătiți să încasăm niște bani frumoși pe un meci la îndemână. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în meci este de 2.1. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Inter
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro