Ponturi Pariuri Fotbal Torino vs Crotone

BETFAIR EXCHANGE

AC Torino și Crotone se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 7 din Serie A. 

Torino a terminat în genunchi sezonul precedent, pe locul 16, la 5 puncte de retrogradare, și cu o serie infinită de meciuri fără victorie. Startul în noua stagiune este într-o notă asemănătoare. Echipa pregătită de Marco Giampaolo a obținut prima victorie abia weekend-ul trecut, 2-1 cu Genoa, dar este în continuare antepenultima în clasament, cu 4 puncte strânse în 6 meciuri. 

cota2.ro

Asta în ciuda faptului că lotul este unul de jumătate clasamentului, chiar cu câțiva jucători sclipitori, cum este golgeterul Andrea Belotti. Atacantul în vârstă de 26 de ani are deja 6 reușite stagionale, fiind pe locul secund în clasamentul golgeterilor, după Zlatan Ibrahimovic. 

Astăzi, în afara lui Baselli, care are o accidentare de lungă durată, Giampaolo nu îl poate folosi nici pe apărătorul Armando Izzo. 

Crotone este ultima în Serie A. Nou-promovata are un singur punct în 6 etape, o remiză 1-1 chiar cu Juventus, campioana en-titre. În ciuda rezultatelor nefavorabile, echipa lui Giovanni Stroppa practică un joc îndrâzneț, în limita posibilităților. A izbutit să înscrie astfel 6 goluri, dar e trasă în jos de cea mai slabă defensivă a competiției, cu 17 goluri încasate. Tot 2 absenți au și oaspeții de astăzi. Românul Denis Drăguș și italianul Molina sunt pozitivi cu Covid-19. 

Ultimele meciuri directe s-au disputat în sezonul 2017/2018 de Serie A. Torino s-a impus cu 4-1 pe teren propriu, cealaltă partidă terminându-se la egalitate, scor 2-2.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai interesante detalii despre disputa de astăzi: 

• 12 goluri a marcat Torino în cele 6 meciuri din acest sezon de Serie A

• partidele lui Torino oferă a doua cea mai ridicată medie de goluri din Italia, 4,7 reușite/meci. Doar Atalanta îi este superioară la acest aspect

• ultimele 6 meciuri oficiale disputate de Torino au fost GG (ambele echipe au marcat)

• Torino a marcat în ultimele 12 meciuri disputate pe teren propriu

• ultimele 4 meciuri ale lui Crotone din Serie A au fost GG

Torino și Crotone ocupă locuri retrogradabile doar din cauza defensivelor. Această problemă se va observa și în meciul direct. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci este de 1.80. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Torino vs Crotone
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro