Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Aston Villa

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal Londra și Aston Villa încheie etapa cu numărul 8 din Premier League, astăzi, de la ora 21:15. 

Arsenal are un moral bun, vine după 3 victorii consecutive, una chiar pe terenul rivalei Manchester United. „Tunarii” au 12 puncte după 7 meciuri și ocupă locul 10, dar la doar 4 puncte de primele două clasate, Liverpool și Southampton. În Europa League, londonezii merg ceas. Au 3 victorii în primele 3 meciuri din grupă, împotriva lui Rapid Viena, Molde și Dundalk. Mikel Arteta are la dispoziție toate starurile din ofensivă, cu excepția lui Mesut Ozil, jucător cu care se află în conflict. Celelalte absențe ale managerului spaniol sunt fundașii centrali Chambers și Pablo Mari. 

cota2.ro

Sezonul trecut, Aston Villa s-a salvat de la retrogradare in-extremis. A terminat cu un punct peste Bournemouth, datorită unei serii senzaționale în ultimele 4 etape. Arsenal a ajutat-o și ea să rămână, făcând un joc suspect de timid în penultima rundă, când Villa s-a impus cu 1-0. 

Cu câteva întăriri importante, în special în ofensivă, unde impactul lui Barkley și Watkins s-a văzut rapid, formația lui Dean Smith s-a tranformat radical. E revelația acestui start de sezon, are același număr de puncte ca Arsenal, dar cu un meci mai puțin disputat. Marea schimbare e însă la stilul de joc. Dintr-o formație fără soluții s-a transformat într-o mașină de goluri, producând câteva rezultate uluitoare. Cea mai surprinzătoare a fost victoria cu 7-2 în fața lui Liverpool. Nicio accidentare de ultimă oră nu perturbă liniștea managerului englez pentru disputa de astăzi. 

Duelul de pe Emirates din sezonul trecut a fost splendid din toate punctele de vedere. Condusă la pauză cu 1-0 și cu un om mai puțin pe teren, Arsenal a revenit în ultimele 10 minute și s-a impus cu 3-2.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante despre meci: 

• 15 șuturi pe spațiul porții au fost expediate în ultimul meci direct de pe Emirates Stadium 

• Arsenal a marcat cel puțin 2 goluri în 7 din ultimele 8 meciuri oficiale jucate pe teren propriu

• 22 de goluri a înscris Aubameyang, starul lui Arsenal, în stagiunea precedentă. A fost al doilea golgeter al competiției. E anunțat titular astăzi

• duelurile lui Aston Villa oferă a doua cea mai ridică medie de goluri din Premier League, 4 reușite/meci. Doar Liverpool stă mai bine 

• 15 șuturi spre spațiul porții adverse expediază Aston Villa, în medie, în actualul sezon. Doar Liverpool și Manchester City își creează mai multe ocazii de gol.

Pierre-Emerick Aubameyang a marcat în derby-ul cu Manchester United și trebuie să reintre în ritmul din sezonul precedent, mai ales că e secundat de oameni creativi, ca Willian, Ceballos sau Pepe. Aston Villa va merge pe cartea care i-a adus rezultate în acest start de sezon, cea a atacatului, așa că ne așteaptă un duel pe cinste. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri marcate în regim asiatic în meci este de 2.30 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Aston Villa
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro