Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs Hamburg SV

BETFAIR SPORTSBOOK

Kiel și Hamburger SV se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 7 din 2. Bundesliga. 

Kiel este una dintre cele mai spectaculoase formații din liga secundă germană. A încheiat campionatul precedent pe locul 11, cu 43 de puncte, departe de locurile retrogradabile, dar și fără pretenții la promovarea în Bundesliga. Formația antrenată de Fabian Boll stă mult mai bine în noua stagiune. Ocupă în acest moment locul 5, cu 11 puncte. Are un meci în minus față de formațiile din față, cel cu Hamburger SV. O eventuală victorie ar duce-o până pe poziția secundă. 

cota2.ro

Hamburg este la al doilea sezon consecutiv în 2. Bundesliga, unde a retrogradat pentru prima dată în istorie. Anul trecut a ratat șansa promovării în ultima etapă, fiind învinsă cu 5-1 de Sandhausen, o formație fără obiectiv în acel moment. „Dinozurii” au reușit să păstreze un lot mult peste media ligii secunde din Germania, cotat la aproape 38 de milioane de euro. Conducerea a venit și cu o nouă variantă pentru banca tehnică. L-a numit pe Daniel Thioune, ultima dată la Osnabruck, iar rezultatele sunt cele scontate. Hamburg este lider în liga secundă după primele 6 meciuri, neînvinsă, cu 16 puncte acumulate și cea mai bună ofensivă din competiție, 15 goluri înscrise. 

În vară, Hamburger SV a mai reușit o lovitură de maestru. L-a adus pe atacantul Simon Terodde de la Koln, iar neamțul dovedește încă o dată cât de dominant este în liga secundă. A marcat 8 goluri în primele 6 partide și este golgeterul competiției. A mai dobândit această distincție și în sezoanele 2018/2019, când era la Koln (29 de goluri), 2016/2017, când era la Stuttgart (25 de goluri) și 2015/2016, când era la Bochum (25 de goluri).

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul precedent, Kiel și Hamburg au remizat în ambele meciuri directe. A fost 1-1 în tur și 3-3 în retur. Alte detalii interesante înaintea partidei de astăzi: 

• 15 goluri s-au marcat în cele 4 meciuri directe dintre Kiel și Hamburg din ultimele două sezoane de 2. Bundesliga;

• Kiel a marcat în ultimele 9 meciuri oficiale disputate pe teren propriu. Ultimele două partide au fost GG3+ (2-1 cu Dusseldorf și 1-3 cu Furth);

• meciurile lui Kiel au fost cele mai ofertante în campionatul precedent. Media în ele a fost de 3.2 reușite/partidă. Tot 3.2 goluri/duel a fost media și în cazul lui Hamburg;

• Hamburg a marcat în ultimele 14 meciuri oficiale;

• 6 din cele 7 meciuri disputate de Hamburg în acest sezon au fost peste 2,5 goluri;

• ultimele două meciuri oficiale jucate de Hamburg au fost GG4+ (2-2 cu St. Pauli și 4-1 cu Wurzburger Kickers).

Kiel și Hamburger SV sunt două formații orientate către atac. Oaspeții au și un lot pe măsură, plin de fotbaliști cu calitate individuală. Statistica e clară în cazul acestei dispute. Mizez pe un meci în care ambele formații marchează și se înscriu cel puțin 3 goluri. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru GG3+ este de 1.84. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Holstein Kiel vs Hamburg SV
Pronostic:
GG3+
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro