Ponturi Pariuri Tenis Pospisil vs Struff

BETFAIR EXCHANGE

Canadianul Vasek Pospisil (74 ATP) și neamțul Jan-Lennard Struff (36 ATP) se întâlnesc astăzi, după pra 19:30, în optimile de finală ale turneului de la Sofia.

Vasek Pospisil este un canadian în vârstă de 30 de ani, care măsoară 1.93 metri și care posedă serviciu mai mult decât decent. Cea mai bună poziție din carieră a ocupat-o în ianuarie 2014, locul 25 mondial. În prezent pe locul 74, Pospisil excelează în proba de dublu, având în palmares și un titlu de Grand Slam, în 2014, la Wimbledon, alături de Jack Sock. 

cota2.ro

În proba de simplu, cea mai bună performanță în turneele de Mare Șlem a fost obținută chiar anul acesta, la US Open, când a atins faza optimilor de finală. Chiar dacă nu are vreun titlu ATP în palmares, Pospisil este un jucător incomod pentru oamenii din vârful ierarhiei. În ultimul an a obținut victorii la jucători de top 10. L-a învins pe Schwartzmann în două seturi la Shanghai și pe Medvedev la Rotterdam. Alte victime cu nume din 2020 sunt Shapovalov, Raonic sau Bautista.

Vasek a revenit în 2019 după o operație la spate, iar rezultatele sunt din ce în ce mai bune. A jucat și o finală, la Montpellier, dar mai important e jocul. Deplasarea e în sfârșit la parametri buni, are un joc curat, fără multe erori neforțate, iar serviciul e o armă de temut. În primul tur de la Sofia, Pospisil a obținut o victorie dramatică în fața lui Illya Marchenko, scor 6-2, 5-6, 7-6(5). În tie-breakul setul decisiv, canadianul a fost condus cu 4-1, moment în care urmau două servicii ale adversarului. 

Jan-Lennard Struff are un serviciu și mai bun decât al lui Pospisil. Un jucător masiv, de 1,97 metri, neamțul are are lovituri puternice din spatele terenului, unele cu care poate face ravagii. Cea mai bun poziție din carieră a fost locul 29, atins la finalul lui august 2020. Nici Struff nu are vreun turneu ATP în palmares, iar performanțele la turneele de Grand Slam sunt asemănătoare. Cel mai lung parcurs este tot o optime de finală, la Roland Garros, în 2019. Jan-Lennard chiar declara că turneul de la Paris este favoritul său și că preferă zgura. Astăzi va juca pe hard. Și el a produs surprize importante în 2020. Cea mai mare, la Indian Wells, când l-a învins pe compatriotul Alexander Zverev, locul 3 mondial în acel moment. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Pospisil și Struff s-au întâlnit de două ori în carieră, iar victoriile sunt împărțite. Canadianul a câștigat în 2014, pe iarba de la S-Hertogenbosch, scor 6-4, 6-2, în timp ce neamțul s-a impus în 2016, pe zgura de la Munchen, scor 6-7(5), 6-3, 6-2. Alte detalii interesante despre meci: 

• meciul se va disputa pe hard indoor

• 209 ași a servit Struff în meciurile pe hard din acest an

• Struff a câștigat 81% din game-urile de serviciu jucate pe hard în 2020. 77% din punctele jucate cu primul serviciu i-au aparținut

• 212 ași a servit Pospisil pe hard în acest an

• canadianul stă și mai bine la procentajul game-urilor câștigate pe propriul serviciu, 86%

• 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Pospisil au fost lungi, mult peste linia de over setată de casele de pariuri

• 30 de game-uri s-au jucat în cel mai recent meci direct dintre cei doi 

• Pospisil a salvat 8 din cele 10 mingi de break avute de Marchenko în meciul de ieri. A servit 8 ași în partidă

Pospisil ne-a obișnuit cu meciurile lungi în ultima perioadă. Așa ar trebui să fie și cel împotriva lui Struff, o dispută cu puține break-uri, în care e foarte posibil să vedem tie-break. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 23,5 game-uri în meci este de 1,99.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Pospisil vs Struff
Pronostic:
Peste 23.5 game-uri
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro