Ponturi Pariuri Fotbal Turcia vs Croația

BETFAIR EXCHANGE

Turcia și Croația se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, într-un meci amical. 

Turcia pregătește deja preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. În grupa de Nations League are doar 3 puncte în primele 4 meciuri. Acolo le are adversare pe Rusia, Ungaria și Serbia. Ultimele două meciuri le va disputa în următoarele 7 zile, dar șansele urce în clasament sunt mici. Turcii sunt calificați la Euro 2021. Au căzut în grupa A, alături de Italia, Țara Galilor și Elveția. Selecționerul Senol Gunes are la dispoziție toate vedetele pentru partida amicală cu Serbia. Ofensiva arată bine, cu fotbaliști în formă, precum Hakan Calhanoglu (AC Milan), Yusuf Yazici (Lille), Burak Yilmaz (Liile) sau Enes Unal (Everton). 

cota2.ro

Croația, vicecampioana mondială, are o grupă infernală în Nations League, cu Portugalia, Franța și Suedia. Ex-iugoslavii au acumlat 3 puncte în primele 4 meciuri, dar partidele lor au fost extrem de ofertante. Golaverajul în această serie este de 6-11. De pe lista convocărilor lui Zlatko Dalic nu lipsesc oamenii care au dus greu la ultimul mondial. Luka Modrid, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic sau Ivan Perisic au confirmat prezența. 

Cele mai recente meciuri directe dintre Turcia și Croația au avut loc în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Turcii s-au impus pe teren propriu, scor 1-0, iar la Zagreb s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante înaintea duelului de astăzi: 

• ultimele 3 meciuri disputate de Turcia au fost GG (2-2 cu Serbia, 1-1 cu Rusia și 3-3 cu Germania) 

• 32 de ocazii de gol și-a creat Turcia în cele mai recente două partide, împotriva unor adversare apropiate ca valoare de Croația

• ultimele 8 meciuri ale Croației au fost GG

• Croația are 18 meciuri consecutive cu gol marcat. Ultima dată când naționala lui Dalic nu a izbutit să înscrie a fost în octombrie 2018

• 18 goluri a înscris Turcia în cele 10 meciuri din preliminariile Euro 2021

• 4,3 goluri s-au marcat, în medie, în partidele disputate de Croația în actuala grupă de Nations League. 

Turcia și Croația sunt două echipe cu mare potențial, lucru demonstrat prin calificarea la campionatul european următor. Cei doi selecționeri au astăzi șansa să inoveze, într-unul dintre puținele meciuri neoficiale din calendarul UEFA. Mizez pe un meci spectaculos, în care ambele formații vor marca. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru GG este 1.86. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Turcia vs Croația
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 6.88
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro