Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.94

BETFAIR SPORTSBOOK

Csikszereda Miercurea Ciuc și Pandurii Tg. Jiu se întâlnesc astăzi, de la ora 14:00, într-un meci restant din etapa cu numărul 10 a ligii secunde. 

Csikszereda, una dintre formațiile de Liga 2 cu stabilitate financiară, are un început de sezon sub așteptări. A strâns 11 puncte în primele 9 meciuri și ocupă locul 15, la 6 lungimi de play-off. Antrenorul Valentin Suciu are la dispoziție întreg lotul, după ce l-a începutul lunii octombrie a fost lovit de coronavirus. 

cota2.ro

Pandurii Tg. Jiu are o poveste interesantă. A fost exclusă de FRF din competiție, dar reprimită după ce a apelat la TAS. Lotul gorjenilor este unul extrem de tânăr, cel mai slab din Liga 2, dovadă fiind și linia de clasament din acest moment. Formația antrenată de Călin Cojocaru este ultima, cu doar 3 puncte strânse în 10 meciuri. Antrenorul oaspeților are un singur absent pe motiv de Covid-19, dar acuză că programul le-a fost dat peste cap de DSP, care a interzis această deplasare în urmă cu două săptămâni. 

• 24 de goluri a încasat Pandurii în primele 10 meciuri ale acestui sezon, cea mai slabă apărare din Liga 2

• 3 goluri a marcat Pandurii în cele 5 deplasări ale sezonului

• doar 2 meciuri a pierdut Csikszereda pe teren propriu în campionatul trecut

Csikszereda are toate atuurile de partea ei. Terenul propriu, adversari obosiți după o deplasare de peste 360 de km și un plus evident de experiență. Mizez pe victoria celor din Miercurea Ciuc, la o cotă de 1.34. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Germania și Cehia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-un meci amical programat pe arena din Leipzig. 

Germania și-a câștigat grupa preliminară pentru Euro 2020 cu prestații dominante, 7 victorii în 8 meciuri și un golaveraj de 30-7. În Nations League, nemții își dispută supremația cu Spania și surprinzătoarea Ucraina. După primele 4 meciuri, cele trei sunt despărțite de doar un punct. Selecționerul Joachim Löw i-a convocat pentru amicalul cu Cehia pe cei mai în formă oameni ofensivi, Leroy Sane și Serge Gnabry, ambii de la Bayern, sau Timo Werner, cel mai bun marcator al lui Chelsea în acest sezon. 

Cehia este calificată la rândul ei la campionatul european, iar în actuala ediție de Nations League ocupă locul 2, într-o grupă cu Scoția, Israel și Slovacia. Meciurile lor au fost ofertante, oferind o medie de aproape 3 reușite/partidă. Selecționerul Jaroslav Šilhavý are un lot valoros la dispoziție, cu fotbaliști din campionatele importante ale Europei, cum ar fi Patrick Schick (Leipzig), Matej Vydra (Burnley), Tomas Soucek (West Ham) sau Vladimir Darida (Hertha). 

• ultimele 6 meciuri ale Germaniei au fost GG. Nemții au 18 meciuri consecutive cu gol marcat

• 32 de goluri a marcat Germania în ultimele 8 meciuri de pe teren propriu

• 6 meciuri directe s-au disputat între Germania și Cehia după anul 2000. În toate s-au marcat cel puțin 3 goluri 

• 4 din ultimele 5 meciuri ale Cehiei au fost peste 2,5 goluri.

Nemții nu știu de glumă, indiferent că e meci amical sau finală de campionat mondial. Asta mă face să mizez pe un meci în care se marchează peste 2,5 goluri, la o cotă de 1.45. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Csikszereda vs Pandurii Târgu Jiu
Pronostic:
1
Cota
1.34
Germania vs Cehia
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 1.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro