Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

BETFAIR SPORTSBOOK

Polonia și Ucraina se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-o partidă amicală. 

Naționala Poloniei traversează o perioadă foarte bună. A câștigat grupa preliminară pentru Euro 2020, cu un golaveraj de 18-5, iar acum conduce și grupa de Nations League, una din care mai fac parte Italia, Olanda și Bosnia. Principalul motor al naționalei conduse de Jerzy Brzeczek este Robert Lewandowski, atacant aflat într-o formă incredibilă. În Bundesliga a marcat 11 goluri în 6 meciuri, a reușit o dublă și în Champions League, cu Salzburg, și una în Liga Națiunilor, contra Bosniei. 

cota2.ro

Ucraina a oferit rezultate contrastante în ultima perioadă. A încasat 11 goluri în două meciuri consecutive cu Spania și Franța, apoi s-a răzbunat pe iberici, scor 1-0. Calculele selecționerului Andriy Shevchenko au fost date serios peste cap de coronavirus. Fotbaliști importanți de la Dinamo Kiev și Sahtior au fost pozitivi, parametrii lor fizici fiind dați peste cap. 

• Polonia a pierdut doar două meciuri în ultimii 2 ani

• 63 de goluri are Robert Lewandowski pentru naționala Poloniei, cel mai bun marcator all-time

• Ucraina nu a câștigat niciuna din ultimele 3 deplasări, golaverajul în acest interval fiind 3-13

Polonia a primit doar 3 goluri acasă în ultimele 8 meciuri. E o echipă care își creează incredibil de ușor ocazii, are niște trasee care îl pun des în valoare pe Lewandowski. Nu văd cum gazdele ar putea să piardă astăzi, așa că joc 1X, la o cotă de 1.32. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Belgia și Elveția se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-unul dintre cele mai tari amicale ale serii. 

Belgia este liderul ierarhiei FIFA. „Dracii roșii” au o forță ofensivă absolut incredibilă, firesc când arunci o privire pe lot. Pentru amicalul de astăzi, de pe lista selecționerului Roberto Martinez nu lipsesc Romelu Lukaku, Dries Mertens, Kevin De Bruyne, Thorgan Hazard, Youri Tielemens sau Axel Witsel. Belgia a avut victorii pe linie în preliminariile pentru Euro 2021, 10 din 10, și cel mai bun golaveraj dintre toate formațiile care au luat startul la calificări, 40-3. E prima și în grupa de Nations League, în care le are adversare pe Danemarca, Anglia și Islanda. 

Elveția este una dintre cele mai subestimate naționale. O prezență obișnuită la turneele finale, naționala lui Vladimir Petkovic și-a câștigat și grupa din preliminariile Euro 2020. În Nations League a picat într-o grupă imposibilă, cu Germania, Spania și Ucraina, dar și-a vândut greu pielea în fiecare dispută. După primele 4 meciuri are un golaveraj de 5-7. 

• 4 goluri/meci a marcat Belgia în preliminariile Euro 2020

• în ultimul meci, Elveția a remizat pe terenul Germaniei, scor 3-3. A expediat nu mai puțin de 8 șuturi pe spațiul porții lui Manuel Neuer

• ultimele 4 meciuri disputate de Belgia au fost GG

• de la începutul lui 2019, Belgia a disputat 7 meciuri pe teren propriu. A marcat în acest interval nu mai puțin de 30 de goluri

În 2020, Elveția a izbuit să marcheze în poarta Germaniei, Croației și Ucrainei. Belgienii au primit gol în ultimele două amicale, semn că selecționerul Martinez testează în aceste dispute mai multe formule. Ultimele 3 meciuri directe, jucate după 2016, au fost GG, așa cum va fi și disputa de diseară. Cota pentru ambele formații marchează este de 1.60. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Polonia vs Ucraina
Pronostic:
1X
Cota
1.32
Belgia vs Elveția
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Cota finala: 2.11
Profit: 6.66
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro