Ponturi Pariuri Fotbal Irlanda de Nord vs Slovacia

BETFAIR EXCHANGE

Irlanda de Nord și Slovacia se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, pentru un loc la campionatul european de anul viitor. 

Irlanda de Nord, adversara României în grupa de Nations League, poate obține a doua calificare consecutivă la campionatele europene. Naționala pregătită de Ian Baraclough a eliminat Bosnia în semifinalele play-off-ului, chiar la Sarajevo. A fost 1-1 în timpul regulamentar, apoi reprizele de prelungire au trecut fără șanse importante de gol. Nord-irlandezii au fost mai concentrați la penalty-uri, doar Saville ratând. 

cota2.ro

Irlanda de Nord este o echipă cu un stil ultradefensiv, care cedează deliberat posesia, se apără aglomerat și speculează fazele fixe în cel mai pur stil britanic. Și lotul este construit de așa natură. Un singur fotbalist evoluează în afara Marii Britanii. E vorba de atacantul Kyle Laffery, legitimat în acest moment la Reggina.

Slovacia a ajuns în finala play-off-ului eliminând Irlanda, după loviturile de departajare. În timpul regulamentar scorul a fost 0-0, cu doar două șuturi pe poartă din partea fiecărei formații. Punctul forte al oaspeților de astăzi este tot defensiva. Selecționerul Pavel Hapal are câțiva fotbaliști de clasă în acest compartiment, cum ar fi Milan Skriniar (Inter) sau Peter Pekaric (Hertha). În schimb, cei 3 atacanți convocați joacă la echipe modeste și au marcat în total 7 goluri pentru națională: Michal Duris (Omonia Nicosia), Samuel Mraz (Zaglebie Lubin) și Pavol Safranko (Sepsi Sfântu Gheorghe). 

Singurul meci recent disputat între Irlanda de Nord și Slovacia s-a disputat în iunie 2016 și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante despre meci: 

• 2-2 a fost golaverajul Irlandei de Nord în cele 3 meciuri de la Euro 2016. Adversarele din grupă erau Germania, Polonia și Ucraina

• Irlanda de Nord a pierdut ultimele două meciuri oficiale cu același scor, 0-1

• 5 șuturi pe poartă (adunate) a trimis Irlanda de Nord în ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu. Cel mai slab a fost cu Olanda, când nu a reușit să cadreze nicio execuție

• nici Slovacia nu își creează mai ușor oportunități. În ultima deplasare, pierdută 0-1 cu Scoția în Nations League, a avut doar două șuturi pe spațiul porții lui Marsall.

Irlanda de Nord și Slovacia sunt formații fără mari atuuri ofensive. Miza partidei va crește gradul de prudență și va oferi, cel mai probabil, un meci anost, extrem de fragmentat. Mizez pe un meci cu puține goluri, sub 2 în regim asiatic, la o cotă de 1.80 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Irlanda de Nord vs Slovacia
Pronostic:
SUB 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro