Ponturi Pariuri Fotbal Guangzhou Evergrande vs Jiangsu Suning

BETFAIR EXCHANGE

Guangzhou Evergrande și Jiangsu Suning, formația antrenată de Cosmin Olăroiu, se înfruntă astăzi, de la ora 13:35, în returul finalei Superligii chineze. 

Guangzhou Evergrande este formația care a dominat autoritar fotbalul din China în ultimul deceniu. A câștigat 8 din ultimele 9 titluri de campioană, terminând pe locul secund doar în 2018. 

cota2.ro

Superliga chineză s-a desfășurat după un sistem inedit în acest an, pe fondul pandemiei de coronavirus, cu două grupe. Guangzhou a terminat prima în grupa A, cu un avans de 8 puncte față de formația lui Cosmin Olăroiu. În sferturile de finală a eliminat-o pe Hebei (5-0 și 3-1), iar în semifinale pe Beijing Guoan (0-0 și 3-1). Antrenorul Fabio Cannavaro are la dispoziție un lot format din cei mai buni fotbaliști chinezi. Stranierii din lot sunt brazilienii Paulinho și Anderson Talisca și sud-coreeanul Park Ji-soo. Guangzhou a driblat oarecum restricțiile în privința fotbaliștilor străini, obținând naturalizarea lui Aloisio, Fernando Henrique și Elkeson. 

Jiangsu Suning nu are în palmares niciun titlul, așadar Cosmin Olăroiu ar putea scrie istorie în provincia cu peste 80 de milioane de locuitori. După cum aminteam, Jiangsu a încheiat pe locul secund grupa A din sezonul regulat, apoi le-a eliminat pe Chongqing Lifan (1-0 și 1-1) și pe Shanghai SIPG (1-1, 2-1). Olăroiu are la rândul său câteva staruri în lot. E vorba de Alex Teixeira, fostul mijlocaș de la Sahtior, de Miranda, fundașul consacrat la Atletico Madrid sau Inter, de Eder, fotbalist adus tot de la formația din Milano, și de internaționalul ghanez Mubarak Wakoso. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Manșa tur dintre Guangzhou și Jiangsu s-a încheiat 0-0. A fost primul meci direct încheiat cu acest rezultat, în rest partidele fiind unele extrem de spectaculoase. Cele mai interesante date statistice: 

• ultimele 5 meciuri directe disputate înaintea turului au fost GG

• Guangzhou a marcat 31 de goluri în sezonul regulat, cea mai bună ofensivă. Al doilea atac l-a avut formația lui Olăroiu, 23 de reușite

• Guangzhou a marcat în 9 din cele 10 meciuri disputate pe teren propriu în anul 2020

• Guangzhou a înscris în toate meciurile jucate pe teren propriu cu Jiangsu, 17 la număr

• Jiangsu a marcat în 8 din cele 9 deplasări jucate în acest sezon.

Vedetele din loturile lui Guangzhou și Jiangsu nu pot sta ascunse două meciuri consecutive. Istoricul înfruntărilor directe indică un meci total diferit față de cel din tur. Mizez pe o paridă în care ambele formații marchează, la o cotă de 2.04 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Guangzhou Evergrande vs Jiangsu Suning
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro