Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Islanda

BETFAIR SPORTSBOOK

Ungaria și Islanda se înfruntă astăzi, de la 21:45, în finala play-off-ului pentru campionatul european de anul viitor. 

Ungaria a făcut parte dintr-o grupă preliminară grea pentru Euro 2020, dar a avut șanse la calificare până în ultimul meci, pierdut 0-2 cu Țara Galilor. În semifinala play-off-ului au învins fără drept de apel Bulgaria, la Sofia, scor 3-1. Vecinii României din Vest au o generație strălucită. Vedeta este Dominik Szoboszlai, mijlocașul dreapta de la Salzburg, cotat la 25 de milioane de euro. Ungaria are și mulți fotbaliști care evoluează în Bundesliga, 2 dintre ei chiar la Leipzig, semifinalista ediției trecute de Champions League. E vorba despre fundașul central Willi Orban și de portarul Peter Gulacsi. Tot în Germania joacă și căpitanul Adam Szalai sau extrema Roland Sallai. 

cota2.ro

Islanda nu traversează cea mai bună perioadă. A obținut o singură victorie în ultimele 5 partide, dar exact cea care conta cu adevărat, împotriva României, scor 2-1, în semifinala play-off-ului pentru Euro 2021. Selecționerul Erik Hamrén adoptă un stil diferit de al maghiarilor, care încearcă să iasă la joc indiferent de adversar. Nordicii se apără exact și speculează fazele fixe. Asta pentru că jucătorii au calități de acest gen, puternici, înalți, nu foarte tehnici. Există evident și excepții, cum e cazul lui Gyfli Sigurdsson, mijlocașul lui Everton, cel care a înscris ambele goluri în victoria cu România. 

Cea mai recentă înfruntare directă a avut loc în grupele campionatului european din 2016. Cele două au remizat, scor 1-1, și au mers la braț în fazele eliminatorii, terminând peste Portugalia și Austria. Maghiarii au avut o posesie de 67% în acel meci și au fost superiori la toate aspectele.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Alte detalii interesante înaintea disputei de astăzi: 

• 5 meciuri s-au disputat între Ungaria și Islanda în acest secol. Maghiarii au câștigat 4 dintre ele, meciul de la Euro terminându-se la egalitate

• ultima deplasare a Islandei s-a terminat cu un umilitor 1-5, împotriva Belgiei

• 7 puncte a strâns Ungaria în primele 4 meciuri din actuala ediție de Nations League, într-o grupă cu Rusia, Turcia și Serbia

• 0 puncte are Islanda în grupa de Nations League. Adversare îi sunt Belgia, Danemarca și Anglia

• 2-11 este golaverajul Islandei în grupa de Nations League

 Ungaria a transformat finala play-off-ului într-un eveniment național. Budapesta vibrează doar pentru fotbal în aceste zile, iar emoțiile au ajuns și la elevii lui Marco Rossi. Maghiarii au un joc orientat către ofensivă și un lot mai tânăr, cu un plus la capitolul vitalitate. Islanda a demonstrat în repriza secundă cu România că nu poate duce 90 de minute la aceeași intensitate. Aleg un pariu combinat, 1X & peste 1.5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 1,96 pe Betfair Sportsbook. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Ungaria vs Islanda
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 7.68
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro