Ponturi Pariuri Fotbal Georgia vs Macedonia de Nord

BETFAIR SPORTSBOOK

Georgia și Macedonia de Nord se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, pentru un loc la campionatul european de anul următor. 

Utilitatea Nations League se vede cel mai bine în finala play-off-ului dintre Georgia și Macedonia. Două formații care altfel nu ar fi avut nicio șansă se se califice la Euro sunt la un singur meci distanță. 

cota2.ro

În preliminariile clasice, Georgia a încheiat pe locul 4 într-o grupă cu Elveția, Danemarca, Irlanda și Gibralatar. A câștigat însă grupa în ediția inaugurală de Liga Națiunilor, în fața unor adversare modeste, Kazahstan, Letonia și Andorra. În semifinalele play-off-ului a eliminat naționala Belarusului, 1-0, dintr-o lovitură de la 11 metri. Selecționerul Vladimir Weiss are pe mână un lot mai degrabă modest, dar foarte bine organizat. Niciun georgian nu evoluează în primele 5 campionate ale Europei. În evidență ies David Khochovala, de la Sahtior, și Giorgi Chakvetadze, de la Gent. 

Macedonia de Nord nu s-a descurcat rău nici în preliminariile obișnuite. A încheiat grupa pe locul 3, în spatele Poloniei și la doar 5 puncte de Austria. A lăsat în urmă formații cu pretenții mai mari, reprezentativele Sloveniei și Israelului. Șansa le-a surâs datorită unei prime ediții aproape perfecte de Nations League, când a câștigat detașat grupa cu Armenia, Gibraltar și Liechtenstein. În semifinalale play-off-ului a eliminat Kosovo, scor 2-1. 

Macedonia de Nord îl are selecționer pe Igor Angelovski. Acesta are la dispoziție un lot mai valoros decât al Georgiei. Printre remarcați sunt veteranul Goran Pandev, care încă joacă la un nivel bun, la Genoa, Ilja Nestorovski (Udinese), Elif Elmas (Napoli), Ezgjan Aliovski (Leeds) sau Stefan Ristovski (Sporting). 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Georgia și Macedonia de Nord se cunosc foarte bine. Cele două sunt adversare în actuala grupă de Nations League. Ambele meciuri directe disputate, fiind și primele din istorie, s-au încheiat cu același rezultat, 1-1. Alte detalii interesante înaintea partidei: 

• 3 cartonașe galbene și unul roșu au fost arătate în cel mai recent meci direct, disputat în urmă cu mai puțin de o lună

• 6 cartonașe galbene și unul roșu au fost arătate în primul meci direct, disputat la Tbilisi, pe arena unde se joacă și astăzi

• 72 de faulturi au fost comise în cele două partide 

• 4 cartonașe galbene a încasat Georgia în precedentul meci disputat pe teren propriu, semifinala play-off-ului, împotriva Belarusului

• 6 cartonașe galbene a primit Macedonia de Nord în semifinala play-off-ului, câștigată 2-1 contra statului Kosovo

• 15 cartonașe galbene și unul roșu a arătat arbitrul Anthony Taylor în ultimele 3 meciuri internaționale.

Georgia și Macedonia de Nord sunt în fața unei șanse unice și vor face tot ce e omenesc posibil pentru a obține calificarea la Euro. Meciurile directe din Nations League au creat niște rivalități importante, au rămas niște polițe de plătit, așa că ne așteptăm la un meci cu multe durități, multe faze la limită și o mulțime de sancțiuni din partea „centralului” Anthony Taylor. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 50 de puncte de cartonașe în meci este de 1.80 și o voi juca fără să stau prea mult pe gânduri.

Cum funcționează acordarea punctelor de cartonașe?

Foarte simplu: un cartonaș galben valorează 10 puncte și un cartonaș roșu valorează 25 de puncte. Practic, dacă un jucător poate încasa maxim 35 de puncte de cartonașe, în cazul în care este eliminat după 2 galbene.

Există 3 variante de cote în Betfair Sportsbook pentru punctele de cartonașe la acest meci: Sub 50 (cotă 2.60), Exact 50 (cotă 6.0) și Peste 50 (cotă 1.80). Dacă se arată fix 5 cartonașe galbene în meci, atunci cota câștigătoare este cea de 6.00 pentru fix 50 de puncte. Dar noi putem câștiga și dacă se arată doar 3 cartonașe în tot meciul, cu condiția ca acestea să fie unul galben și 2 roșii, în total 60 de puncte :)

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Georgia vs Macedonia de Nord
Pronostic:
Peste 50 de puncte de cartonașe
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro