Ponturi Pariuri Fotbal Serbia vs Scoția

BETFAIR EXCHANGE

Serbia - Scoția

Finalele pentru Campionatul European de anul viitor se joacă în această seară. Unul dintre meciuri este Serbia - Scoția. Dacă mă întrebați pe mine, e un meci destul de dezechilibrat. Serbia e totusi o echipă de top, cu jucători fantastici precum Kolarov, Mitrovic, Tadic, Jovic, Milinkovici-Savic sau Gacinovic si lista poate continua. Scotienii au si ei ceva jucători care evoluează în Premier League sau în campionatul Scotiei. Cele mai sonore nume sunt cele ale lui Robertson, Ryan Jack, McTominay si Fraser.

cota2.ro

Meciul se joacă la Belgrad, pe Rajko Mitić, iar dupa parerea mea, Serbia are ca prima șansă. In "semifinale", Serbia a eliminat Norvegia lui Haaland si Odegaard cu 2-1 chiar la ei acasă și jucând foarte bine, în timp ce Scoția a trecut de Israel la penalty-uri, într-un meci destul de sec.

Chiar dacă Scotia are 2-3 jucători buni, echipa joacă în 11 și cand nu merg toți bine, lucrurile nu merg bine. Serbia are si avantajul propriului teren si cu jucătorii extraordinari pe care îi are această națională, cred ca vor castiga lejer această finala. Pontul meu este "Serbia -0.75 Handicap Asiatic"! Mizez asadar pe o victorie a Serbiei la cel puțin două goluri diferență, însă chiar dacă castiga la limita, noi tot încasam 50%. Am incredere mare în acest pont si mizez 10/10 Unități.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Serbia vs Scoția
Pronostic:
Serbia -0.75 AH
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro