Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Islanda

BETFAIR SPORTSBOOK

Ungaria - Islanda

O altă finala pentru EURO e partida dintre Islanda si Ungaria. Islanda e formația care în semifinale a dat cu terenul în cap României. Chiar dacă s-a terminat 2-1 pentru nordici, scorul putea fi lejer, mult mai mare în favoarea gazdelor. Ungaria a trecut in semifinale de Bulgaria cu scorul de 3-1 si arata excelent din toate punctele de vedere.

cota2.ro

Ma astept la un meci echilibrat intre cele doua naționale. E clar ca Ungaria are prima șansă deoarece joacă pe teren propriu si are o echipă destul de buna. Fotbalul s-a dezvoltat extrem de mult la vecinii nostri, in timp ce la noi se cam sta pe loc. Consider ca Islanda o sa aiba un meci extrem de dificil.

Pariul meu merge către doi jucători de top: Gylfi Sigurdsson, mijlocasul lui Everton si Dominik Szoboszlai, mijlocasul celor de la Salzburg. Islandezul are 31 de ani, in timp ce ungurul are doar 20, însă calitatea ambilor jucători e wow. Ambii desenează în teren si sustin foarte mult faza ofensiva. Mai mult, pe ambii ii vezi des la finalizare. Chiar dacă pare un pariu dificil, cred ca poate fi realizat. Ma refer la faptul ca ambii jucători sa suteze cel puțin o dată pe spațiul porții în cele 90 de minute.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Ungaria vs Islanda
Pronostic:
Gylfi Sigurdsson minim un șut pe poartă + Dominik Zsoboszlai minim un șut pe poartă
Cota
4.50
Cota finala: 4.50
Profit: 10.50
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro