Ponturi Pariuri Baschet Bayern Munchen vs Valencia

BETFAIR SPORTSBOOK

Bayern Munchen și Valencia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 8 a Euroligii de baschet masculin. 

Bayern Munchen este la doar a 6-a participare din istorie în Euroligă, terminând de fiecare dată cu record negativ. Sezonul precedent, înainte ca pandemia de coronavirus să întrerupă competiția, bavarezii câștigaseră doar 8 meciuri din cele 28 jucate. Nici pe plan intern nu s-au descurcat mai bine, fiind eliminați surprinzător în sferturile campionatului de Ludwigsburg.

cota2.ro

Între timp Bayern a schimbat antrenorul, l-a adus pe italianul Andrea Trinchieri, cel care a transformat pe Brose Bamberg începând cu anul 2014. Lotul nu a suferit îmbunătățiri majore, „5-ul” de start fiind format din Jalen Reynolds, JaJuan Johnson, Vladimir Lucic, Nihad Dedovic și Wade Baldwin. În actuala ediție a Eurologii, Bayern a început excelent. Are 5 victorii în primele 7 meciuri, fiind învinsă doar de Real Madrid și Milano. În competiția internă a disputat un singur, meci, câștigat 90-78 cu Vechta. 

Valencia a fost la câteva secunde finala campionatului Spaniei în sezonul trecut. A condus și cu 11 puncte în semifinala cu Baskonia, dar a sfârșit învinsă, scor 73-75. Antrenorul Jaume Ponsarnau are un lot superior celor de la Bayern. Printre remarcați sunt Derrick Williams, transferat în vară de la Fenerbahce, un centru cu o medie de 11,3 puncte/meci sezonul trecut, Klemen Prepelic, campion european cu Slovenia, sau Nikola Kalinic, unul dintre jucătorii care a contribuit la triumful lui Fenerbahce în Euroligă în urmă cu 3 sezoane. Startul de sezon este unul acceptabil pentru „lilieci”. Sunt în cărți pentru calificarea în sferturile Euroligii, cu 4 victorii în primele 6 meciuri.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Bayern și Valencia s-au întâlnit într-un meci amical în urmă cu mai puțin de două luni. Spaniolii s-au impus cu 84 la 76, la fel ca în toate înfruntările directe de până acum. Câteva informații interesante: 

• 6 meciuri directe s-au disputat între Valencia și Bayern, toate după anul 2015. Formația din Spania le-a câștigat pe toate

• în ediția precedentă de Euroligă, Valencia a câștigat categoric ambele dispute (82-56 și 66-59)

• Bayern a câștigat doar 6 din cele 14 meciuri jucate în sala proprie ediția precedentă de Euroligă. Coșaverajul a fost 1078-1099

• Valencia a câștigat 2 din cele 3 deplasări jucate în actuala ediție, împotriva lui Real Madrid și Zalgiris Kaunas

• 19,3 assisturi pe meci a reușit Valencia în acest sezon, Bayern doar 15,9

• Valencia are procentaj mai bun atât la aruncărle de două puncte, cât și la cele de 3 puncte

• „Liliecii” sunt formația cu cele mai puține turnovers (mingi piedute) din Euroligă, doar 11

Valencia are un avantaj psihologic în fața lui Bayern, fiind fără eșec în meciurile directe. Mizez pe handicap +2.5 pe Valencia, la o cotă de 1.88 pe Betfair Sportsbook. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern Munchen vs Valencia
Pronostic:
Valencia +2.5 handicap puncte
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro