Ponturi Pariuri Baschet Panathinaikos vs Anadolu Efes

BETFAIR SPORTSBOOK

Panathinaikos Atena și Anadolu Efes se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 8 a Euroligii de baschet masculin. 

Panathinaikos traversează vremuri destul de delicate. Sezonul trecut a ratat titlul, în ciuda faptului că mare rivală Olympiakos nu a luat startul în competiție. Practic a concurat singură și ieșit pe locul 3, eliminată în semifinalele unui play-off scurt, scor 82-90, de Peristeri. În Euroligă, înainte ca această să fie întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, ocupa locul 6, la limita locurilor care duceau în sferturi. Spun la limită pentru că forma era îngrozitoare, o serie de 4 înfrângeri. 

cota2.ro

În perioada de transferuri din vară, lotul a fost schimbat aproape în totalitate. Cea mai importantă pierdere a fost cea a lui Nick Calathes, convins de proiectul gigant de la Barcelona. Au și venit câteva nume interesante, Nemanja Nedovic și Aaron White, de la Milano, sau Zach Auguste, de la Galatasaray. Dacă în competiția internă a câștigat primele două partide, în Euroligă calculele sunt mai complicate. Grecii au câștigat doar 2 din cele 5 meciuri disputate.

Anadolu Efes a ratat o șansă imensă sezonul trecut, unul în care a dominat autoritar toate competițiile la care a luat startul. Pandemia de coronavirus i-a oprit când aveau un bilanț de 21-2 în Turcia și 23-4 în Euroligă. Baschetul jucat în acea perioadă o transformase pe Anadolu în marea favorită la câștigarea trofeului. Antrenorul Ergin Ataman a reușit să păstreze lotul aproape intact. În primul rând l-a convins pe Shane Larkin, MPV-ul sezonului precedent din Euroligă, să rămână. Acesta a avut mai multe oferte din NBA. Larkin a fost accidentat o perioadă, jucând într-un singur meci în acest sezon. A marcat 15 puncte, chiar cu Olympiakos. 

Fără el pe parchet, turcii au început mai modest sezonul, dar motoarele au fost turate între timp. Formația din Efes a câștigat ultimele două dispute din Euroligă, una chiar în Grecia, 84-79 cu Olympiakos. În campionatul intern are 7 victorii din 7 meciuri.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Câteva detalii interesante înaintea duelului de la Atena: 

• 160,5 puncte e media în meciurile lui Efes din acest sezon de Euroligă

• în ultimele 3 meciuri jucate în Euroligă, Panathinaikos a înscris 89, 82 și 83 de puncte

• 87 de puncte/meci a marcat Anadolu în ediția precedentă a Euroligii, cea mai bună ofensivă

• Panathinaikos a avut al treilea atac, cu o medie de 85,4 puncte/meci

• 91 este media de puncte marcate de Anadolu Efes în acest sezon al Superligii turce

• 22,2 puncte/meci a fost media lui Shane Larkin în ediția precedentă a Euroligii

Mizez pe o înfruntare spectaculoasă, în nota meciurilor disputate de cele două în ultima lună. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 161,5 puncte înscrise în meci este de 1.88. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Panathinaikos vs Anadolu Efes
Pronostic:
Peste 161.5 puncte
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro