Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

BETANO

Elvetia - Spania

Spania nu are voie sa faca pasi gresiti in acest duel daca vrea sa ajunga sa bifeze prima pozitie in grupa de Nations League. In celalalt meci, Germania are meci cu Ucraina si cred ca victoria e o simpla formalitate. In ultima etapa, Spania si Germania se vor lupta pentru primul loc si implicit pentru calificarea in semifinalele competitiei unde se va da lupta pentru trofeu. 

cota2.ro

Asadar, Spania ar trebui sa castige acest pentru a avea si sansa unui egal in ultima etapa. Pariul meu merge catre oaspeti avand in vedere aceste aspecte, dar si valoarea echipei. Chiar daca Elvetia surprinde de multe ori, cred ca Spania poate invinge lejer astazi.

Dinamo Bucuresti - Astra Giurgiu

Avem o restanta interesanta in Liga 1, diseara. Dinamo da piept cu Astra in duelul ultimelor doua clasate. Astra il are pe Lazar la nationala, deci e un mare minus pentru giurgiuveni. Dinamo nu poate conta pe Grigore (convocat la nationala RomanieiU21) si Gonzalez (convocat la nationala Venezuelui). De partea cealalata, pe langa Lazar, Astra nu poate conta pe Radunovic, jucator convocat la nationala Muntenegrului.

Cred ca, daca Dinamo inregistreaza un nou esec, treaba e groasa rau de tot. Eu cred ca Dinamo poate castiga acest duel. Astra nu pare o echipa ”wow” insa poate pune mari probleme. Merg pe cel putin o repriza castigata de ”caini”!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elvetia vs Spania
Pronostic:
Spania castiga minim o repriza
Cota
1.50
Dinamo Bucuresti vs Astra Giurgiu
Pronostic:
Dinamo Bucuresti castiga minim o repriza
Cota
1.47
Cota finala: 2.21
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro