Ponturi Pariuri Fotbal Rapid București vs Farul Constanța

BETFAIR EXCHANGE

Rapid București și Farul Constanța se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în cel mai interesant meci al etapei cu numărul 12 din Liga 2. 

Rapid este într-o degringoladă totală. Lotul nu pare unul suficient de valoros pentru a promova, iar acest minus este dublat de problemele administrative. Antrenorul Adrian Iencsi a fost demis din cauza rezultatelor slabe. Două meciuri a stat pe bancă un interimar, Mihai Iosif. Ambele dispute au fost pierdute. În acest moment, în Giulești plutește incertitudinea. Nicolae Grigore era dat ca și sigur pe banca tehnică, dar din ultimele informații, tot Iosif va conduce echipa. Rapid a convocat 5 jucători din academie pentru meciul de astăzi. Situația din clasament e proastă. Rapid e pe locul 15, cu doar 13 puncte strânse în 9 meciuri. Până la pozițiile de play-off sunt 4 puncte. Situația n-ar fi disperată, dacă jocul ar da speranțe. 

cota2.ro

Farul se ține bine în lupta pentru play-off. Formația antrenată de Ianis Zicu este pe locul 9, cu 17 puncte. În eventualitatea unei victorii astăzi, constănțenii ar urca pe podium. Sub comanda lui Zicu, Farul a devenit o echipă disciplinată, cu disponibilitate la efort. Un atu al oaspeților de astăzi este omogenitatea, obținută nu neapărat voit, ci din cauza lotului subțire din punct de vedere numeric. Farul vine după două săptămâni de pauză, din cauza focarului de coronavirus care a dus la amânarea meciurilor lui U Cluj. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai interesante detalii înainte de Rapid - Farul, meci care se va disputa la Clinceni: 

• Farul nu a pierdut împotriva lui Rapid sezonul trecut. A câștigat 3-1 pe teren propriu și a remizat 0-0 în deplasare

• Farul are cel mai bun procentaj din Liga 2 la meciurile jucate în deplasare. A câștigat 4 și a pierdut unul singur

• 8-4 e golaverajul Farului pe teren străin în acest sezon 

• 7-7 e golaverajul Rapidului pe teren propriu în acest sezon

• Rapid a pierdut ultimele 4 meciuri oficiale

• 0-10 e golaverajul Rapidului în ultimele 3 meciuri de Liga 2 (0-5 cu Craiova, 0-3 cu Mioveni și 0-2 cu Petrolul).

Cele două combatante au stări diferite de spirit. La Rapid domenește haosul. Toată lumea se ceartă cu toată lumea, numirea noului antrenor întârzie, echipa se mută de pe un stadion pe altul, de la o bază de pregătire la alta, iar rezultatele sunt în consecință. La Farul e liniște. Patronul Ciprian Marica a mers inspirat pe mâna lui Ianis Zicu, i-a adus câțiva jucători cu experiență la acest nivel, iar calificarea în play-off nu mai e un vis. Pariul meu e X2, la o cotă de 1.89 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Rapid București vs Farul Constanța
Pronostic:
X2
Cota
1.89
Cota finala: 1.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro