Ponturi Pariuri Fotbal Macedonia de Nord vs Estonia

BETFAIR EXCHANGE

Macedonia de Nord și Estonia se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în Liga D din Nations League. 

Echipa națională a Macedoniei de Nord trăiește cel mai frumos moment din istorie. A profitat de Liga Națiunilor, competiție care permite și unei echipe din coada clasamentului UEFA să meargă la turneul final. Selecționata lui Igor Angelovski a învins în urmă cu 4 zile Georgia, scor 1-0, în finala play-off-ului, după ce în semifinale trecuse cu 2-1 de Kosovo. 

cota2.ro

Macedonia de Nord a observat utilitatea Nations League, așa că va face totul pentru a-și câștiga din nou grupa și pentru a obține o șansă nesperată de a merge la campionatul mondial. Pentru moment e în cărți. Are 6 puncte în primele 4 meciuri, înfruntând naționalele din Georgia, Armenia și Estonia. Este lider, la egalitate, cu Georgia, dar cu un golaveraj superior. E un motiv suficient ca selecționerul Angelovski să folosească cea mai bună garnitură. Cei mai importanți jucători sunt Goran Pandev (Genoa), Ilja Nestorovski (Udinese), Elif Elmas (Napoli), Ezgjan Aliovski (Leeds) sau Stefan Ristovski (Sporting). 

Estonia este ultima în grupa din Liga Națiunilor, cu doar două puncte în 4 meciuri. Selecționerul Karel Voolaid are la dispoziție un lot fără vedete, majoritatea jucători în competiția internă sau în campionate de un nivel inferior, ca cele din Cipru, Kazahstan sau Finlanda. În preliminariile pentru Euro 2020, Estonia a avut un parcurs rușinos. A scos un singur punct într-o grupă cu Germania, Olanda, Irlanda de Nord și Belarus. A marcat doar două goluri și a încasat 26.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai interesante detalii înaintea înfruntării Macedonia de Nord - Estonia: 

• 4 meciuri directe s-au disputat între Macedonia de Nord și Estonia. Două au fost câștigate de naționala lui Pandev, iar două s-au încheiat la egalitate 

• Macedonia de Nord a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu

• Macedonia de Nord a marcat în ultimele 8 meciuri oficiale

• Estonia nu a marcat în ultimele 6 deplasări. A pierdut 5 dintre ele, cu un golaveraj total de 0-20

• 35 de goluri a marcat Goran Pandev pentru reprezentativa Macedoniei de Nord, golgeterul all-time și autorul reușitei care a dus-o primul Euro din istorie

Merg pe forma și pe motivația suplimentară a naționalei din Macedonia din Nord și aleg un pariu mai riscant. Gazdele vor câștiga la zero, cu o cotă de 2.76 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Macedonia de Nord vs Estonia
Pronostic:
Macedonia câștigă la 0
Cota
2.76
Cota finala: 2.76
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro