Ponturi Pariuri Fotbal Țara Galilor vs Irlanda

BETFAIR EXCHANGE

Țara Galilor și Irlanda se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-un meci din Liga B a Nations League. 

Țara Galilor este întruchiparea eficienței în fotbalul actual. Naționala condusă de Ryan Giggs conduce grupa de Nations League, cu 10 puncte strânse în primele 4 meciuri. Nimic neobișnuit până aici. Golaverajul galezilor este însă unul incredibil: 3-0. Au câștigat 3 meciuri cu 1-0, împotriva Finlandei și de două ori contra Bulgariei, iar în al patrulea au remizat 0-0 cu Irlanda. Secretul Țării Galilor pare să fie faptul că aproape toți jucătorii evoluează în competițiile din Anglia. Excepție fac doar atacantul Rabbi Matondo (Schalke 04), mijlocașul James Lawrance (St. Pauli) și portarul Owain Fon Williams (Dunfermline). Mă refer la lotul convocat pentru disputa cu Irlanda, pentru că altfel ar mai fi starul Aaron Ramsey, de la Juventus. Căpitanul Gareth Bale a răspuns afirmativ și va fi prezent pe teren astăzi. 

cota2.ro

Irlanda a trăit două decepții în ultimele 12 luni. A încheiat pe locul 3 în preliminariile clasice, într-o grupă accesibilă, cu Elveția, Danemarca, Georgia și Gibraltar, apoi a pierdut în semifinalele barajului pentru Euro 2020, la penalty-uri, împotriva Slovaciei. În timpul regulamentar fusese 0-0. Nici în actuala ediție de Nations League lucrurile nu sunt mai roz. Naționala lui Stephen Kenny are două puncte din 4 meciuri. A izbutit să marcheze un singur gol, în remiza din Bulgaria. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur, de la Dublin, s-a încheiat 0-0. Alte detalii interesante despre meci: 

• 1 șut pe poartă a trimis Irlanda în meciul tur. Țara Galilor a avut 2

• 5 din ultimele 6 meciuri directe au fost under 1,5 goluri. 3 dintre ele s-au încheiat chiar 0-0

• 1,5 goluri/meci s-au marcat, în medie, în partidele Irlandei din preliminariile pentru Euro 2020. Irlandezii au marcat mai puțin de un gol/partidă

• toate cele 8 meciuri disputate de Irlanda în preliminariile Euro 2020 au fost under 2,5 goluri

• 10 din ultimele 11 meciuri ale Țării Galilor au fost sub 2,5 goluri

• în niciunul din ultimele 15 meciuri oficiale ale Irlandei nu s-au marcat mai mult de 2 goluri

Țara Galilor și Irlanda sunt două formații pur britanice, organizate minuțios în defensivă, dar fără multe soluții în atac. Cred că meciul de astăzi se va încadra în istoricul înfruntărilor directe. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub 2 goluri în regim asiatic a scăzut la 1.7!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Țara Galilor vs Irlanda
Pronostic:
Sub 2 goluri asiatic
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro