Ponturi Pariuri Fotbal Turcia vs Rusia

BETFAIR EXCHANGE

Turcia și Rusia se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-un meci din Liga B a Nations League. 

Turcia este cu sacii în căruță, a obținut calificarea la Euro, terminând pe locul secund în preliminarii, într-o grupă cu Franța, Islanda, Albania, Andorra și Republica Moldova. Selecționerul Senol Gunes nu a mai fost la fel de inspirat și în actuala ediție de Nations League. Naționala Semilunei are doar 3 puncte după primele 4 partide, avându-le adversare pe Rusia, Ungaria și Serbia. 

cota2.ro

Pentru înfruntarea cu Rusia, Gunes are la dispoziție mai toate vedetele. Și sunt câteva nume extrem de interesante, cum ar fi Calglar Soyuncu, unul dintre cei mai buni fundași ai ediției trecute de Premier League, Merih Demiral, apărătorul lui Juventus, Hakan Calhanoglu, mijlocașul lui Milan, Tusuf Yazici, autor al unui hattrick de curând, în Milan - Lille 0-3, Buruk Yilmaz, Cenk Tosun sau Enes Unal. 

Fără a atrage prea mult atenția, Rusia își îndeplinește rând pe rând obiectivele. S-a calificat la Euro fără probleme, terminând pe locul secund grupa cu Belgia, Scoția, Cipru, Kazahstan și San Marino. A avut un avans de 9 puncte față de urmăritoare. Naționala antrenată de Stanislav Cherchesov merge ceas și în Liga Națiunilor. Are 8 puncte și e neînvinsă într-o grupă din care mai fac parte Ungaria, Turcia și Serbia. Are și cel mai bun atac, 7 goluri înscrise în 4 meciuri. Cea mai importantă absență pentru meciul de astăzi este atacantul Artem Dzyuba, implicat într-un scandal cu tentă sexuală în țară. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Partida tur dintre Rusia și Turcia, disputată în urmă cu o lună, s-a încheiat 1-1. Alte detalii interesante: 

• 15-12 pentru Turcia a fost raportul ocaziilor de gol din meciul tur

• ultimele 4 meciuri disputate de Turcia au fost GG (3-3 cu Germania, 1-1 cu Rusia, 2-2 cu Serbia, 3-3 cu Croația)

• 33 de goluri a înscris Rusia în cele 10 meciuri din preliminariile Euro 2020

• Rusia a câștigat ultimele 5 deplasări oficiale. În acest interval a marcat nu mai puțin de 24 de goluri

• Precedentul meci direct disputat în Turcia s-a încheiat 1-2. S-a jucat în ediția precedentă de Nations League, în noiembrie 2018.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații înscriu în Turcia - Rusia este de 1.92. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Turcia vs Rusia
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 5.52
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro