Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Serbia

BETFAIR EXCHANGE

Ungaria și Serbia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în Nations League. 

Ungaria vine după o performanță fantastică. S-a calificat la campionatul european de anul viitor datorită unei victorii obținute cu Islanda, scor 2-1. Golurile maghiarilor au venit în minutele 88 și 90+2. În grupa de Nations League, una din care mai fac parte Rusia, Turcia și Serbia, Ungaria ocupă locul secund, cu 7 puncte strânse în 4 meciuri. 

cota2.ro

Selecționerul Marco Rossi, pozitiv cu Covid-19, nu va fi singurul absent important din tabăra gazdelor. Portarul titular Péter Gulácsi și liderul defensivei Willi Orban s-au întors la antrenamentele lui Leipzig și nu vor evolua astăzi. Dominik Szoboszlai, eroul meciului cu Islanda, mijlocaș la Salzburg, va fi însă gata de o nouă reprezentație. 

În ciuda unor jucători extrem de bine cotați, Serbia a ratat calificarea la campionatul european. A fost învinsă la penalty-uri de Scoția în finala barajului. Lovitura de pedeapsă decisivă a fost ratată de Aleksandr Mitrovic, vârful lui Fulham. Moralul sârbilor este la pământ. În grupa de Nations League situația este la fel de proastă. Ocupă ultima poziție, cu doar două puncte strânse în două meciuri. E de așteptat ca astăzi să primească șanse fotbaliștii care n-au jucat contra Scoției. Asta nu înseamnă că valoarea primul 11 va scădea cu mult, banca arătând excelent, cu fotbaliștii precum Gacinovic, Grujic, Luka Jovic, Kolarov, Radonjic sau Vlahovic. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ungaria și Serbia s-au mai înfruntat o singură dată în istorie, în manșa tur din actuala grupă de Nations League. Maghiarii s-au impus cu 1-0. Alte detalii interesante despre meci: 

• Ungaria a marcat în ultimele 10 meciuri oficiale disputate pe teren propriu. Ultima partidă fără gol înscris acasă a fost în septembrie 2017

• 16 ocazii de gol și-a creat Ungaria în cel mai recent meci, cel cu Islanda

• 11 ocazii de gol a avut Serbia în meciul tur cu Ungaria, pierdut 0-1

• ambele meciuri jucate de Ungaria pe teren propriu în 2020 au fost GG (2-3 cu Rusia și 2-1 cu Islanda)

• ultimele 5 meciuri disputate de Serbia în deplasare au fost GG (3-1 cu Luxemburg, 2-1 cu Lituania, 1-3 cu Rusia, 1-1 cu Norvegia și 2-2 cu Turcia)

Absențele importante din defensiva Ungariei și dorința de afirmare a jucătorilor de plan secund din Serbia vor oferi un meci diferit față de precedentul direct. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele echipe înscriu este de 2.08. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ungaria vs Serbia
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: 6.48
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro