Ponturi Pariuri Fotbal România U21 vs Danemarca U21

BETFAIR SPORTSBOOK

România U21 înfruntă Danemarca U21, astăzi, de la ora 20:30, într-un meci decisiv pentru calificarea la Euro 2021. 

România U21 poate ajunge la al doilea turneu final european consecutiv. „Tricolorii” lui Adrian Mutu sunt la mâna lor. Cu o victorie nu mai depind de nimic și se califică la competiția din Ungaria și Slovacia. Înaintea ultimului meci, România ocupă poziția secundă în grupa 8, cu 19 puncte și un golaveraj 21-6. Pentru acest meci, selecționerul a pregătit o mutare decisivă. L-a adus pe Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers, o prezență constantă la prima reprezentativă. Ianis va face, cel mai probabil, pereche în ofensivă cu Mățan, de la Viitorul, și Costache, de la CFR Cluj. România U21 are și doi mijlocași productivi, Olimpiu Moruțan și Darius Olaru, ambii de la FCSB. 

cota2.ro

Danemarca U21 a avut un parcurs impresionant în aceste preliminarii, fără eșec în primele 9 meciuri, și e sigură de prima poziție. Selecționerul Albert Capellas le va oferi minute și fotbaliștilor care au evoluat mai puțin, pregătind deja turneul de anul viitor. Acesta nu îl are la dispoziție pe Andreas Skov Olsen, golgeterul formației în actualele calificări, cu 7 reușite. Mijlocașul celor de la Bologna este accidentat. 

Meciul tur, disputat la Aalborg, a fost câștigat de Danemarca, scor 2-1. Ambele goluri au fost înscrise de Skov Olsen, absent astăzi. Pentru România a marcat Florinel Coman. Fotbalistul celor de la FSCB a avut șansa egalării la ultima acțiune, dar a ratat o lovitură de la 11 metri.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Alte detalii interesante înaintea disputei de astăzi: 

• 8 șuturi pe spațiul porții a trimis România U21 în meciul tur cu Danemarca U21

• 21 de goluri a încris România în aceste preliminarii, cea mai bună ofensivă din grupă

• Danemarca U21 are al doilea atac, cu 20 de goluri

• România U21 a câștigat ultimele 7 meciuri oficiale jucate pe teren propriu

• Golaverajul total în aceste 7 partide este unul senzațional, 26 de goluri marcate și doar 3 primite

• în actuala grupă, România a câștigat toate cele 4 meciuri jucate acasă. A marcat 14 goluri și a primit doar 2

Cu calificarea asigurată, Danemarca va trata relaxată meciul de pe arena „Ilie Oană”. Adrian Mutu mizează pe orgoliul rănit al lui Ianis Hagi, fotbalist care vrea să demonstreze că merită să revină la prima reprezentativă. O să încerc un pariu combinat, pe Betfair Sportsbook, 1X și peste 2,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 1.99. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
România U21 vs Danemarca U21
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro