Ponturi Pariuri Fotbal Japonia vs Mexic

BETFAIR EXCHANGE

Japonia și Mexic se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, într-un meci amical, programat pe Merkur Arena din Graz.

Japonia a devenit una dintre formațiile nelipsite de la campionatele mondiale. Are 6 prezențe consecutive, la ultima, cea din 2018, reușind să meargă mai departe dintr-o grupă cu Columbia, Senegal și Polonia. Pentru amicalul de astăzi, selecționerul nipon, Hajime Moriyasu, are un lot format 100% din jucători care evoluează în Europa. Cele mai importante nume sunt cele ale lui Nagatomo (Marseille), Yoshida (Sampdoria), Sakai (Marseille), Haraguchi (Hannover), Minamino (Liverpool), Kubo (Villarreal) sau Asano (Partizan). 

cota2.ro

Naționala din Mexic este una dintre cele mai spectaculoase din lume, cu jucători înzestrați din punct de vedere tehnic, extrem de rapizi. Selecționerul argentinian Gerardo „Tata” Martino speculează din plin calitățile. Pentru disputa cu Japonia are la dispoziție toate starururile din ofensivă, unele aflate în mare formă. Raul Jimenez, atacantul lui Wolverhampton, e curtat de Juventus, Hirving Lozano are un sezon foarte bun la Napoli, iar Jesus Corona e titular la Porto. În urmă cu doar 3 zile, Mexic a fost protagonista unui meci încântător. A învins Coreea de Sud, cealaltă forță a continentului asiatic, scor 3-2. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Japonia și Mexic s-au înfruntat de 3 ori în istorie. Asiaticii au câștigat un meci, scor 2-1, în 2012. Celelalte dispute le-au revenit adversarilor, cu același scor, 2-1, în 2005 și 2013. Alte detalii interesante despre amicalul de astăzi: 

• 13 goluri a marcat Japonia în cele 4 meciuri ale grupei preliminare pentru mondialul din 2022

• Mexic a marcat în ultimele 9 meciuri. În 8 dintre ele a făcut-o de cel puțin două ori

• 23 de ocazii și-a creat Mexic în amicalul câștigat în urmă cu 3 zile, contra Coreei de Sud

• 18 ocazii de gol a avut Japonia în cel mai recent meci, amicalul câștigat 1-0 cu Panama

• atât Japonia, cât și Mexic sunt neînvinse în anul 2020 

Sub comanda selecționerului Moriyasu, Japonia a devenit o echipă mai eficientă, cu un joc mai perpendicular, renunțând la acel „tiki-taka” din ultimii ani. Mexic este o națională orgolioasă, indiferent de adversar, moment sau competiție. Cred că sunt toate motivele să sperăm la un meci asemănător cu celelalte 3 înfruntări directe. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 1.96.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Japonia vs Mexic
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro