Ponturi Pariuri Fotbal Malta vs Insulele Feroe

BETFAIR EXCHANGE

Malta și Insulele Feroe se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în ultima etapă a ediției actuale de Nations League.

Malta și Insulele Feroe sunt aproape de o performanță incredibilă, accederea în play-off-ul Nations League, lucru care le-ar duce la doar două meci de o calificarea istorică la mondialul din Qatar. 

cota2.ro

Malta traversează cea mai bună perioadă din istorie. Sub comanda italianul Devis Mangia, fostul antrenor al Craiovei, naționala statului cu jumătate de milion de locuitori s-a transformat radical. A obținut pentru prima dată două victorii consecutive în meciuri oficiale, 1-0 cu Letonia și 3-1 cu Andorra. Pentru a câștiga grupa, Malta trebuie să câștige meciul cu Insulele Feroe. Sunt suficiente rezultatele 1-0, 2-1 și orice triumf la handicap. În cazul unei victorii cu 3-2, va fi o egalitate perfectă în fruntea grupei. 

Mangia are un lot format în totalitate din jucătorii care evoluează în competiția internă, cu excepția lui Luke Gambin, de la Colchester, Liga 4 din Anglia, și Teddy Teuma, de la Union SG, echipă din ligile inferioare ale Belgiei. 

Naționala din Insulele Feroe conduce grupa 1 din Liga D, cu 11 puncte strânse în primele 5 meciuri, neînvinsă și cu un golaveraj de 8-4. Și fosta adversară a României din preliminariile pentru Euro 2020 a mizat inspirat pe un selecționer străin, suedezul Håkan Ericson. Acesta are la dispoziție un lot puțin mai valoros, cu fotbaliști care evoluează și în alte campionate europene, cele ale vecinilor nordici, Islanda, Norvegia, Danemarca sau Suedia. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur a fost câștigat de Insulele Feroe, scor 3-2, o partidă agreabilă, cu multe șanse de gol la ambele porți. Alte detalii interesante despre duelul de astăzi: 

• 9 meciuri directe s-au disputat între Malta și Feroe. 8 au fost GG

• 6 goluri a marcat Malta în ultimele două meciuri, amicalul cu Liechtenstein, scor 3-0, și meciul din Nations League cu Andorra, scor 3-1

• 12 ocazii de gol și-a creat Malta, în medie, în meciurile din actuala ediție de Nations League

• Malta a înscris în ultimele 5 meciuri disputate pe propriul teren 

• ultimele două meciuri ale Insulelor Feroe au fost GG (1-2 cu Lituania și 1-1 cu Letonia)

• 8 goluri a marcat Feroe în cele 5 meciuri din actuala grupă

Malta și Insulele Feroe chiar vor lăsa și ultima fărâmă de energie în acest meci, o șansă unică pentru ambele reprezentative. Pariul ales e ambele formații marchează, la o cotă de 2.08 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Malta vs Insulele Feroe
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: 7.56
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro