Ponturi Pariuri Fotbal Romania U21 vs Danemarca U21

BETANO

Romania U21 - Danemarca U21

Nationala Romaniei isi joaca sansa la calificarea unui nou turneu final ceea ce ar fi o performanta remarcabila, avand in vedere ca in 2019 am reusit sa ajunjem in topul celor mai bune 4 nationale de tineret din Europa. Miza este uriasa pentru tricolorii mici si cred ca vor aborda meciul la victorie, avand in vedere ca victoria este egala cu participarea la EURO.

cota2.ro

O a doua calificare la un turneu final cu echipa de tineret ar insemna enorm pentru fotbalul romanesc. Danezii sunt deja calificati si din ce am citit in presa si din informatiile online si a celor de la frf, oaspetii nu vor veni cu echipa de baza, ci cu mai multi jucatori ”mai tineri”. Diferenta de varsta la aceste meciuri conteaza foarte mult si avand in vedere ca Danemarca vine relaxata, cred ca o sa conteze mult.

Dupa parerea mea, Romania nu ar trebui sa rateze aceasta calificare. Are foarte multe atu-uri de partea ei, chiar daca in tur danezii ne-au invins cu 2-1. Erau alti jucatori, alte vremuri si sa nu uitam ca puteam obtine un egal daca Coman transforma lovitura de la 11 metri din final.

Pentru acest meci o sa merg pe tricolori. Consider ca echipa lui Adi Mutu se va impune clar in fata Danemarcei. Imi e greu sa cred ca nu va fi asa, avand in vedere toate aspectele. Am ales sa mizez pe un handicap asiatic de -0.75 pe gazde, asta insemnand ca asteptam o victorie ceva mai clara a Romaniei, la minim doua goluri diferenta. Daca Romania se impune la fix un gol, castigam doar 50%.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania U21 vs Danemarca U21
Pronostic:
Romania U21 -0.75 AH
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro