Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Turcia

BETFAIR EXCHANGE

Ungaria și Turcia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa decisivă a actualei ediții de Nations League.

Ungaria încă sărbătorește calificarea obținută in-extremis la campionatul european de anul viitor. Maghiarii au întors rezultatul în ultimele minute ale partidei cu Islanda și s-au impus 2-1.

cota2.ro

În Nations League, Ungaria a strâns 8 puncte în primele 5 meciuri și este la egalitate cu Rusia în fruntea grupei. Așadar, disputa de astăzi are o miză importantă, șansa de a promova în primul eșalon valoric al Ligii Națiunilor. 

Selecționerul Marco Rossi, pozitiv cu Covid-19, a fost departe de echipă în ultima perioadă. Pe lângă asta, vecinii din Vest au și câteva absențe importante. Portarul titular Péter Gulácsi și liderul defensivei Willi Orban au lipsit la cel mai recent meci, remiza 1-1 cu Serbia. Cei doi au plecat la echipa de club, Leipzig. Ofensiva a rămas însă pe poziții, în frunte cu noua senzație a fotbalului european, Dominik Szoboszlai.

Turcia este la rândul ei calificată la europenul de anul viitor, terminând pe locul secund o grupă în care principale adversare i-au fost Franța și Islanda. Turcii au câștigat ultimul meci din Nations League, 3-2 contra Rusiei, și păstrează șanse matematice de promovarea în Liga A. Au nevoie de o victorie astăzi, iar Rusia să piardă înfruntarea cu Serbia. 

Selecționerul Senol Gunes are la dispoziție toți jucătorii de bază pentru duelul de astăzi, cu câteva nume importante in ofensivă, Hakan Calhanoglu (AC Milan), Yusuf Yazici (Lille), Burak Yilmaz (Liile) sau Enes Unal (Everton). 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur din Nations League a fost câștigat de Ungaria, scor 1-0, dar conjunctura e diferită astăzi. Iată cele mai interesante detalii înaintea disputei de la Budapesta:

• 22 de ocazii de gol și-au creat cele două în meciul tur

• Ultimele 5 meciuri jucate de Turcia au fost GG (3-3 cu Germania, 1-1 cu Rusia, 2-2 cu Serbia, 3-3 cu Croația si 3-2 cu Rusia)

• Ungaria a marcat în ultimele 12 meciuri de pe teren propriu. Ultimele 3 au fost GG

• 16 ocazii de gol/meci este media magiarilor în meciurile disputate în luna noiembrie, 2-1 contra Islandei și 1-1 contra Serbiei

• Ultimul meci direct disputat pe tărâm maghiar a avut loc în preliminariile campionatului mondial din 2014. Ungaria s-a impus, scor 3-1.

Turcia are niște jucători în mare formă în atac și pornește ca favorită diseară. Ungaria a demonstrat însă că are soluții pentru a penetra orice defensivă. Miza partidei este una importantă, promovarea în primul eșalon din Nations League, așa că ne așteaptă un meci încins. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele marchează (GG) este de 1.81.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ungaria vs Turcia
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 6.48
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro