Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Danemarca

BETFAIR EXCHANGE

Belgia și Danemarca se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-un meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul Nations League.

Belgia, liderul clasamentului FIFA, conduce grupa 2 din Liga A. Are 12 puncte în primele 5 runde, pierzând doar în deplasarea din Anglia, scor 1-2.

cota2.ro

Roberto Martinez este un selecționer norocos. A afirmat că actuala generație este cea mai bună din istoria fotbalului belgian, iar componența lotului îi dă dreptate. De la această acțiune nu lipsesc Romelu Lukaku, golgeterul lui Inter, Kevin de Bruyne, cel mai bun mijlocaș al ediției trecute de Premier League, Dries Mertens, starul lui Napoli. Are la dispoziție și un nucleu interesant de la Borussia Dortmund, cu Thorgan Hazard, Witsel și Meunier.

Danemarca s-a ținut bine într-o grupă în care pornea cu șansa a treia, după Belgia și Anglia. Înaintea meciului decisiv, nordicii au 10 puncte. O victorie diseară, la Bruxelles, i-ar duce în play-off-ul Nations League. 

Deși au o serie de 5 victorii consecutive, rezultatele sunt oarecum mincinoase. Au învins Anglia 1-0, după de Maguire a comis un penalty și a fost eliminat în minutul 32. Cel mai recent triumf, 2-1 cu Islanda, a fost obținut din două lovituri de la 11 metri transformate de Eriksen. Au mai fost și doua amicale, unul cu modesta națională din Insulele Feroe, și unul cu Suedia, echipă decimată însă din cauza unor probleme cu noul coronavirus.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur, de la Copenhaga, a fost câștigat de Belgia, scor 2-0, prin reușitele lui Denayer și Mertens. Alte detalii interesante:

·       Un singur șut pe spațiul porții belgiene a trimis Danemarca în partida tur

·       Belgia a avut victorii pe linie în preliminariile pentru Euro 2020, într-o grupă cu Rusia, Scoția, Cipru, Kazahstan și San Marino

·       40-3 a fost golaverajul Belgiei în preliminariile Euro 2020

·       Belgia nu a mai pierdut un meci pe teren propriu din 2016, un amical cu Spania, scor 0-2

·       704 milioane de euro este valoarea lotului Belgiei. Danezii sunt cotați la doar 292 de milioane

·       1 e locul ocupat de Belgia în ierahia FIFA. Danemarca este pe 13

După cum spunea Roberto Martinez, Belgia are cea mai bună generație din istorie, dar momentan fără vreun trofeu. Nations League ar putea fi încălzirea înaintea următoarelor turnee finale majore, așa că „dracii roșii” vor trage tare să obțină calificarea în play-off. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria gazdelor este 1.82.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Belgia vs Danemarca
Pronostic:
1
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 6.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro