Ponturi Pariuri Fotbal Rapid București vs Universitatea Cluj

BETANO

Rapid București și Universitatea Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, într-un meci restant din etapa cu numărul 10 a ligii secunde.

Rapid a început sub așteptări sezonul, dar rămâne în cărți pentru play-off. Giuleștenii sunt pe locul 12, cu 16 puncte strânse în 10 meciuri. O eventuală victorie astăzi i-ar duce la egalitate cu ocupanta locului 6, Viitorul Tg. Jiu.

cota2.ro

La club plutește în continuare incertitudinea. Antrenorul cu care s-a pornit la drum, Adrian Iencsi, a fost demis în urmă cu 3 runde. De atunci pe bancă stă un intermediar, Mihai Iosif. Acesta a obținut în sfârșit un rezultat pozitiv etapa trecută, o victorie 2-1 cu Farul Constanța, și speră să își păstreze în continuare postul. 

Costel Enache a avut un start aproape perfect de mandat la U Cluj. „Studenții” aveau 8 meciuri consecutive fără eșec, formă care îi transformase în candidați clari la promovare. Pe lângă formă, clujenii se bazau și pe lotul experimentat, cu jucători obișnuiți cu meciurile cu miză, precum Gabi Tamaș, Dorin Goga, Ioan Filip, Srdjan Luchin sau Laurențiu Rus. 

Click AICI și încasează până la 500 de Lei Bonus + 500 de lei FREEBET din partea Betano! Depui 500 și pariezi cu 1500!

Elanul lui U Cluj a fost tăiat de un focar de coronavirus. Pregătirea a fost dată peste cap, inclusiv antrenorul Costel Enache fiind pozitiv. Fără el pe bancă, „Șepcile roșii" au pierdut neașteptat runda trecută, 1-2 pe terenul lui CSM Reșita. Așa cum ne-au obișnuit, clujenii au făcut două reprize contrastante. A doua, mult mai reușită, a adus și reușita lui Alexandru Pop, în minutul 85.

Înaintea restanței cu Rapid, U Cluj ocupă locul 8, cu 17 puncte și un golaveraj de 14-8.

În actualele forme de organizare ale cluburilor, Rapid și U Cluj s-au înfruntat o singură dată, în turul campionatului trecut. S-a încheiat 1-1. Alte detalii interesante despre meci:

  • 34 de goluri s-au înscris în cele 10 meciuri ale Rapidului din acest sezon de Liga 2
  • 4 din cele 5 meciuri jucate de Rapid pe teren propriu în acest sezon au GG. În 4 dintre ele s-au marcat cel puțin 3 goluri
  • 6 goluri a înscris rapidistul Cătălin Hlistei în acest sezon. E al doilea golgeter al competiției 
  • U Cluj a marcat în ultimele 5 deplasări, în Liga 2 și Cupa României
  • 8 din ultimele 11 goluri marcate în meciurile lui U Cluj au venit în repriza secundă 
  • 5 din ultimele 6 goluri marcate de Rapid au venit în repriza secundă
  • 46 este minutul (în medie) în care Rapid a primit primul gol în meciurile de pe teren propriu în acest sezon 
  • 49 (în medie) este minutul primului gol marcat de U Cluj în deplasările din acest sezon

Click AICI și încasează până la 500 de Lei Bonus + 500 de lei FREEBET din partea Betano! Depui 500 și pariezi cu 1500!


Rapid și U Cluj sunt două formații care nu concep ratarea promovării în Liga 1. Și-au construit loturi interesante, lungi, cu soluții și pe banca de rezerve. Poate și acesta este unul dintre motivele pentru care prestează mai bine după pauză, când oameni cu calități certe sunt introduși pe teren. Astăzi mizez pe cel puțin două goluri înscrise în repriza secundă (peste 1,5 reușite), la o cotă de 2.40 pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rapid București vs Universitatea Cluj
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în a doua repriză
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: 14.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro