Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.23

BETANO

Hoffenheim - Stuttgart, din runda cu numărul 8 de Bundesliga, se joacă astăzi, de la ora 16:30. Hoffenheim este cea mai imprevizibilă formație din Germania, cu un joc extrem de spectaculos, dar și cu momente de cădere. Gazdele de astăzi au doar două victorii în primele 7 etape, una dintre ele venind contra lui Bayern Munchen, scor 4-1. A fost singurul eșec al bavarezilor în acest sezon, indiferent de competiție. Hoffenheim ocupă locul 13, cu un golaveraj 11-12. 

Stuttgart este nou-promovată în Bundesliga, dar are rezultate peste așteptări. A pierdut o singură partidă și este pe locul 8, cu 10 puncte, și un golaveraj 13-9. 

cota2.ro

• 3,3 goluri e media în partidele lui Hoffenheim din acest sezon. Nici Stuttgart nu stă mai rău, cu 3,1 reușite/meci

• Stuttgart a marcat în toate meciurile oficiale din acest sezon

• ultimele 3 partide disputate de Stuttgart au fost GG (2-2 cu Frankfurt, 1-1 cu Schalke și 1-1 cu Koln)

Pariul ales pentru Hoffenheim - Stuttgart este ambele formații marchează și minim 3 reușite în meci, la o cotă de 1.60 pe Betano.

Click AICI și încasează 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Arminia Bielefeld primește vizita lui Bayer Leverkusen în runda cu numărul 8 din Bundesliga. Bielefeld a dominat ediția trecută de 2. Bundesliga. A promovat de pe primul loc, cu un avans de 10 puncte față de Stuttgart, dar impactul cu granzii din prima divizie a fost mult prea dur. Arminia a acumulat doar 4 puncte în primele 7 meciuri, a marcat 4 goluri și a încasat 15. 

Bayer Leverkusen a ratat la mustață locurile de Champions League sezonul trecut. „Farmaciștii” sunt deciși să nu treacă prin aceleași emoții, așa că au pornit ca din tun în noul sezon. N-au pierdut în primele 7 meciuri, au strâns 15 puncte, cu un golaveraj 14-8. În ciuda câtorva absențe, managerul Peter Bosz are la dispoziție niște jucători senzaționali, în frunte cu Lucas Alario, al doilea golgeter din Bundesliga, cu 7 reușite. 

• Bielefeld a pierdut ultimele 5 meciuri din Bundesliga. În ultimele 4 a încasat cel puțin două goluri

• Bayer a marcat câte 4 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale

• 4 victorii consecutive are Leverkusen în campionat. Doar Bayern Munchen e mai în formă

Bayer Leverkusen este superioară la toate aspectele. Are un loc mai valoros, un manager obișnuit cu meciurile tari și niște jucători ofensivi în mare formă. Aleg un pariu combinat pe Betano, X2 și peste 1,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 1.40. 

Click AICI și încasează până la 500 de Lei Bonus + 500 de lei FREEBET din partea Betano! Depui 500 și pariezi cu 1500!

Paderborn și St. Pauli se întâlnesc în etapa cu numărul 8 a ligii secunde din Germania. Paderborn a retrogradat la finalul ediției de Bundesliga. Steffen Baumgart a rămas pe banca tehnică și are obictiv revenirea pe prima scenă. După primele 7 runde, gazdele de astăzi ocupă locul 5, cu 11 puncte și un golaveraj 12-7. 

St. Pauli a încheiat ediția trecută de 2. Bundesliga pe locul 14, cu doar două puncte deasupra poziției de baraj. Sezonul acesta pare și mai dificil. Ocupă penultima poziție, cu 7 puncte și un golaveraj 12-14. 

• în 6 din cele 7 meciuri disputate de St. Pauli s-au marcat mai mult de 2,5 goluri

• 3,7 reușite/meci e media în disputele lui St. Pauli din acest sezon

• St. Pauli a remizat în ultimele două deplasări, 2-2 cu Hamburg și 2-2 cu Darmstadt

• 7 goluri a marcat Paderborn în ultimele două meciuri oficiale, 3-1 cu Regensburg și 4-0 cu Darmstadt

Pe Betano, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este de 1.55.

Click AICI și încasează 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Zwolle și Utrecht se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 9 din Eredivisie. Zwolle este una dintre cele mai spectaculoase formații din Olanda. Sezonul trecut, meciurile lor au oferit a doua medie de goluri, după disputele campioanei Ajax Amsterdam. În noua stagiune, și-au păstrat vulnerabilitatea defensivă, încasând 14 goluri în 8 meciuri. Ocupă locul 12, cu doar 7 puncte. 

Utrecht a fost marea dezavantajată de decizia Federației Olandeze de a întrerupe sezonul precedent, pe fondul pandemiei de coronavirus. Formația lui Thijs van Es ocupa locul 6, primul în afara locurilor de cupe europene. Avea însă un meci mai puțin disputat față de Willem II și un deficit de doar 3 puncte. În noua stagiune, Utrecht a acumulat 9 puncte în 7 meciuri și ocupă poziția a 9-a. 

• ultimele meciuri directe dintre Zwolle și Utrecht s-au încheiat cu următoarele rezultate: 3-3, 3-3, 1-3 și 4-3

• în ultimele 4 meciuri disputate de Utrecht s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 10 goluri s-au înscris în ultimele două partide ale lui Zwolle

Pe Betano, cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci și goluri în ambele porți este 1,83.

Click AICI și încasează 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Bournemouth și Reading se duelează în runda cu numărul 12 din Championship, astăzi, de la ora 14:30. Retrogradarea lui Bournemouth la finalul sezonului trecut de Premier League a fost surprinzătoare. Eddie Howe construise o echipă care practica un joc plăcut, orientat către atac, reușise să obțină și bani pentru ceva investiții, dar nu a fost suficient. În ediția actuală de Championship, gazdele de astăzi ocupă locul 3, cu 20 de puncte, la doar două lungimi de lider. 

Reading este revelația sezonului. Formația la care evoluează și internaționalul român George Pușcaș este prima în Championship, cu 22 de puncte, dar a pierdut din turație în luna noiembrie. A fost înfrântă în ultimele 3 meciuri, cu Coventry, Preston și Stoke. 

• 16 cartonașe galbene au văzut jucătorii lui Bournemouth în acest sezon. Fotbaliștii lui Reading au fost avertizați de 15 ori

• 5 faulturi a comis Bournemouth în ultima etapă, victoria 3-1 de pe terenul lui Birmingham

• sezonul acesta, Bournemouth a avut două meciuri în care nu a încasat nici măcar un cartonaș galben, 1-1 cu Cardiff și 1-0 cu Bristol 

Mizez la o cotă 1.60 pe handicapul +0.5 la cartonașe în favoarea lui Bournemouth, asta înseamnă că Bournemouth nu trebuie să încaseze mai multe cartonașe decât adversarul, pentru a bifa un pariu câștigător.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hoffenheim vs Stuttgart
Pronostic:
GG3+
Cota
1.61
Bielefeld vs Leverkusen
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Paderborn vs St. Pauli
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.55
Zwolle vs Utrecht
Pronostic:
GG3+
Cota
1.83
Bournemouth vs Reading
Pronostic:
Bournemouth +0.5 HA cartonașe
Cota
1.60
Cota finala: 10.23
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro