Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Cagliari

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus Torino și Cagliari se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 8 din Serie A 

Campioana en-titre Juventus a făcut o mișcare riscantă în vară. L-a numit antrenor pe Andrea Pirlo, aflat la prima experiență ca principal. Rezultatele din acest debut de sezon nu sunt tocmai cele așteptate. „Bătrâna doamnă” este neînvinsă în primele 7 runde, dar a remizat de 4 ori. Ocupă locul 5 în Serie A, cu 13 puncte, la 4 de liderul AC Milan. În Champions League, torinezii le-au învins pe Dinamo Kiev, 2-0, și pe Ferencvaros, 4-1, dar au cedat 0-2 cu Barcelona, într-o partidă pe care Morata nu o va uita ușor. Atacantului spaniol i-au fost anulate 3 reușite, după consultarea sistemului VAR.

cota2.ro

Pirlo are bătăi mari de cap în alcătuirea liniei de fund pentru disputa de astăzi. Bonucci și Chiellini sunt accidentați, iar De Ligt e incert. Așadar, primele 3 soluții pentru postul de fundaș central lipsesc.

Și Cagliari a schimbat antrenorul în vară, numindu-l pe Di Francesco. Acesta a transformat formația într-una ultraofensivă, naivă însă în defensivă. După primele 7 runde, oaspeții de astăzi ocupă locul 11, cu 10 puncte, și un golaveraj spectaculos, 14-15. Și de la Cagliari lipsesc câțiva fotbaliști. Joao Pedro și Giovani Simeone sunt însă pregătiți pentru o nouă reprezentanție. Ambii au marcat în acest sezon câte 5 goluri și împart locul 4 în ierarhia golgeterilor, după Zlatan Ibrahimovic, Andrea Belotti și Cristiano Ronaldo. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul trecut, Juventus și Cagliari și-au împărțit victoriile. Campioana s-a impus cu 4-0 pe teren propriu, iar sarzii au câștigat 2-0 acasă. Alte detalii interesante înaintea disputei de astăzi: 

• ultimele 4 meciuri din Serie A ale lui Juventus au fost GG

• 3 goluri/meci s-a marcat, în medie, în disputele în care a fost implicată Juventus în acest sezon 

• 4,1 goluri/meci e media în partidele lui Cagliari. Doar meciurile Atalantei și ale lui Benevento au fost mai ofertante

• Juventus nu a mai pierdut pe teren propriu contra lui Cagliari din 2009

• 14-1 e golaverajul ultimelor 4 meciuri Juventus - Cagliari, jucate la Torino

• Cagliari a marcat cel puțin două goluri în ultimele 3 deplasări. Două dintre ele au fost pierdute, 2-5 cu Atalanta și 2-3 cu Bologna

Aleg un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, victorie Juventus (1 final) și ambele marchează (GG), la o cotă de 2.40. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs Cagliari
Pronostic:
1 & GG
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro