Ponturi Pariuri Fotbal Villareal vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Villarreal și Real Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 17:15, în runda cu numărul 10 din La Liga. 

Conducerea lui Villarreal a mutat inspirat în vară. L-a readus în La Liga pe antrenorul Unai Emery, cel care a eșuat la aventura din Premier League, de la Arsenal, apoi a băgat mâna în buzunar și pentru câțiva jucători importanți. A adus mijlocul Valenciei din sezonul trecut, pe Dani Parejo și Coquelin, și doi fotbaliști buni din Anglia, pe Estupinian și Foyth. Rezultatele „submarinului galben” sunt unele nesperat de bune. După 9 meciuri, Villarreal ocupă poziția secundă în La Liga, cu 18 puncte, iar în Europa League are victorii pe linie, într-o grupă cu Maccabi Tel Aviv, Sivasspor și Qarabag. Pentru disputa cu Real Madrid, Emery are probleme mari în defensivă. Fundașii Jaume Costa, Juan Foyth și Alberto Moreno sunt accidentați, iar Pervis Estupinian e incert. 

cota2.ro

Real Madrid a pierdut deja două meciuri din primele 8 ale sezonului. „Galacticii” ocupă locul 4, cu 16 puncte. Situația e și mai încurcată în Liga Campionilor, unde a strâns doar 4 puncte în primele 3 meciuri. Punctul nevralgic al trupei lui Zinedine Zidane a fost defensiva, care a fost penetrată de 16 ori în 11 meciuri. De parcă presiunea n-ar fi fost suficientă, managerul francez are și lotul decimat. Astăzi vor lipsi Benzema, Casemiro, Jovic, Militao, Odriozola, Sergio Ramos și Valverde. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Real Madrid s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, și a remizat pe arena lui Villarreal, 2-2. Alte detalii interesante despre meci: 

• ultimele 5 meciuri directe dintre Villarreal și Real Madrid au fost GG3+. În această perioadă s-au înscris în total 20 de goluri, o medie de 4 reușite/partidă

• Villarreal a înscris în ultimele 19 meciuri jucate pe teren propriu

• Villarreal a câștigat ultimele 7 meciuri jucate acasă, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri

• ultimele 6 meciuri jucate de Real Madrid au fost GG

• în ultimele 6 partide ale madrilenilor s-au marcat de fiecare dată cel puțin 4 goluri

• 9 goluri au înscris împreună Gerard Moreno și Paco Alcacer, atacanții lui Villarreal. Ambii sunt apți de joc astăzi

Fără Sergio Ramos, defensiva lui Real Madrid va fi și mai fragilă ca în ultimele săptămâni. Gazdele au la rândul lor probleme serioase în apărare. Cred că scenariul meciurilor directe recente se va repeta. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.0 goluri în regim asiatic este de 2.04. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Villareal vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro