Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

Tottenham Hotspur și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în cel mai tare meci al etapei cu numărul 9 din Premier League. 

Jose Mourinho pare să își fi găsit în sfârșit locul, după mandatul sub așteptări de la Manchester United. După 8 meciuri disputate, Tottenham ocupă locul secund în Premier League, cu 17 puncte, unul sub liderul Leicester. Performanța se datorează în primul rând perechii din ofensivă, formată din Heung-Min Son și Harry Kane. Mijlocașul din Coreea de Sud are 8 goluri și două pase decisive, în timp ce atacantul naționalei Angliei a înscris de 7 ori și a oferit 8 assisturi, lider la acest capitol în prima ligă. Ambii sunt disponibili, 100% din punct de vedere fizic pentru duelul de astăzi. 

cota2.ro

Manchester City are un start de sezon mult sub așteptări. Vicecampionii ediției trecute au strâns doar 12 puncte în primele 7 meciuri, câștigând doar în 3 rânduri. Singurul eșec suferit a fost unul dureros, pe teren propriu, scor 2-5, împotriva lui Leicester. Runda precedentă, „cetățenii” au remizat 1-1 cu Liverpool. Lucrurile au fost drese cu rezultatele din Champions League, 3 victorii în primele 3 meciuri cu FC Porto, Olympiakos și Marseille. Pep Guardola are ceva probleme de lot. Golgeterul Kun Aguero este accidentat, la fel ca brazilianul Fernandinho. Incerți sunt alți 3 oameni importanți, Ake, Mendy, dar mai ales Raheem Sterling. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Tottenham nu a pierdut sezonul trecut în meciurile directe cu Manchester City. S-a impus 2-0 pe teren propriu și a remizat 2-2 pe Etihhad. Alte detalii interesante despre meci: 

• Tottenham a câștigat ultimele două meciuri jucate pe teren propriu împotriva lui Manchester City

• 15 goluri a marcat Tottenham în ultimele 4 meciuri jucate acasă

• Manchester City a marcat în toate cele 6 deplasări disputate în actualul sezon, indiferent de competiție 

• 111 șuturi spre porțile adverse a expediat Tottenham în acest debut de sezon. Doar Liverpool stă mai bine la acest aspect

• 19 goluri a marcat Tottenham în acest sezon, al doilea atac din Premier League. 

Jose Mourinho și-a construit o gașcă pe placul lui. Transferurile din vară au fost inspirate, în special cel al lui Hojbjerg, de la Southampton, cel mai bun pasator din acest campionat. „The Special One” a câștigat unicul duel Tottenham - City împotriva marelui rival Guardiola, iar forma din ultima luna îi dă speranțe pentru un nou rezultat pozitiv. Aleg un pariu combinat, 1X și ambele formații marchează, la o cotă de 2.90 pe Betfair Sportsbook. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tottenham vs Manchester City
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro