Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.09

Superbet

1.Tottenham-Manchester City

Tottenham și Manchester City anunță un meci foarte interesant,incepand de la ora 19:30, într-un joc din etapa a 9-a în Premier League. Londonezii au un avans de cinci puncte înaintea acestui joc, așadar, oaspeții joacă sub presiune.

cota2.ro

Tottenham se află în prezent pe locul al doilea în clasament, fiind la un punct distanță de Leicester. Echipa lui Jose Mourinho deține cea mai bună serie pozitivă din campionat, fiind în acest moment singura cu șapte meciuri la rând fără înfrângere. 

Manchester City este doar pe locul 10 înaintea acestui joc, cu 12 puncte, mult prea departe de pretențiile avute, chiar dacă are și un meci restanță cu Aston Villa.

E important de stiut ca Manchester City nu a marcat mai mult de un gol în ultimele cinci partide din Premier League(cinci goluri i-a adus totuși 11 puncte),Tottenham are o singură victorie în patru jocuri pe teren propriu în acest sezon(in disputele cu Newcastle (1-1) și West Ham (3-3) a fost egalată în prelungiri) si ca ultimele trei meciuri directe disputate la Tottenham acasă au avut 0-2 goluri.

Prin urmare ,ma astept la un meci foarte echilibrat dar cu goluri de ambele parti.

2.Bielefeld-Leverkusen

In Bundesliga,incepand cu ora 16.30 avem un meci simplu din punctul meu de vedere.Intalnim doua echipe foarte diferite.

Leverkusen dupa 7 etape ocupa pozitia a patra cu 15 puncte iar Bielefeld pozitia 15 cu 4 puncte.

Din punct de vedere al formei:

  • Bielefeld: L L L L D
  • Leverkusen: W W W L W

Observam ca sunt foarte diferite din acest punct de vedere.In ultimele 3 partide disputate,Leverkusen a inscris de fiecare data cate 4 goluri iar gazdele numai in ultima partida a primit 5 goluri.

Ma astept ca Leverkusen sa castige lejer si de aceea am ales o varianta la goluri.E important sa nu inscrie exact 2 goluri.

3.Juventus-Cagliari

Juventus continuă cursa de urmărire a liderului Milan ,astazi pe Allianz Stadium,incepand cu ora 21.45.

După 7 etape, Juventus are 13 puncte, strânse din 3 victorii și 4 egaluri. Chiar dacă nu a pierdut în această ediție de Serie A, campioana are cel mai slab start de sezon din 2015 încoace. 

În etapa trecută, torinezii au scăpat printre degete o victorie cu Lazio. După ce au condus cu 1-0 pe Olimpico, jucătorii lui Pirlo au fost egalați în minutul 95. Înaintea duelului cu Cagliari, Juve este pe locul 5, la 4 puncte în spatele liderului Milan. 

Cagliari este pe locul 11, la egalitate cu Sampdoria, având însă golaveraj mai slab. Sarzii au câștigat și au pierdut câte trei meciuri, înregistrând o singură remiză în 7 etape.

În etapa trecută, Cagliari a învins-o cu 2-0 pe Sampdoria și are 4 victorii în ultimele 5 meciuri în toate competițiile.

De 84 de ori s-au întâlnit până acum Juventus și Cagliari, iar torinezii s-au impus de 42 de ori, în timp ce sarzii s-au impus de 14 ori. 28 de partide s-au încheiat la egalitate. 

În sezonul trecut, Juventus s-a impus cu 4-0 la Torino, dar a fost învinsă cu 2-0 în returul din Sardinia. 

Pentru ca ma astept la un meci frumos cu multe ocazii o sa incerc un Combo la Superbet.Cred ca ambele echipe vor inscrie si de aceea aleg acest pronostic.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham vs Manchester City
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.33
Bielefeld vs Leverkusen
Pronostic:
ONE2
Cota
1.25
Juventus vs Cagliari
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.26
Cota finala: 2.09
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro