Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Prieteni, ieri a mers treaba excelent, iar biletul in cota 2 format din cele doua partide din Liga 1 a iesit fara niciun pic de emotie. Astazi joc un biletel in Cota 10 format din 6 evenimente. Sunt meciuri foarte tari, foarte echilibrate si cred ca putem profita astazi.

Tottenham Hotspur - Manchester City

cota2.ro

Tottenham s-a intarit serios in perioada de mercato si a pus gand rau multor echipe pentru clasarea in TOP FOUR. Manchester City a anuntat prelungirea contractului lui Guardiola, iar echipa sta bine din punct de vedere moral. Cred ca o sa fie un meci echilibrat, cu goluri in ambele porti.

Atletico Madrid - FC Barcelona

Atletico Madrid poate fi surpriza acestui sezon de LaLiga. Trupa lui Simeone si-a gasit atacantul de care avea nevoie, iar in acest moment, atat ofensiva, cat si defensiva merg ”ceas”. Barcelona trece prin momente dificile, iar un punct pe Metropolitano ar fi aur curat pentru Koeman.

Spezia - Atalanta

Atalanta a castigat trei din cele patru deplasari din acest sezon, iar Spezia e a doua cea mai slaba echipa de pe teren propriu. Gazdele au foarte multi indisponibili si cred ca in aceasta dupa amiaza vor fi ”sacul de box” al oaspetilor. Ma astept ca Atalanta sa marcheze azi minim 2-3 goluri.

FC Bayern München - Werder Bremen

Bayern Munchen e de neoprit atat in UEFA Champions League, cat si in Bundesliga. Lewandowski & Co. primesc azi vizita lui Werder Bremen si e anuntat un festival de goluri. Bayern are o medie de 5.67 goluri marcate pe propriul teren si cred ca azi cei de la Werder nu vor scapa de cel putin 3-4 goluri.

Villarreal CF - Real Madrid

Meci dificil pentru ”galactici” pe Estadio de la Ceramica. Villarreal e cea mai buna echipa de pe teren propriu, teren unde nu a pierdut in primele 5 dueluri. La Real sunt multi indisponibili, iar meciul va fi unul destul de dificil pentru trupa lui ”Zizou”. Avand in vedere ca in ultimele 5 dueluri, ambele au marcat si s-au marcat minim 3 goluri, cred ca o sa avem si azi acest deznodamant.

Juventus Torino - Cagliari Calcio

Cristiano Ronaldo vrea sa ”sparga” noi recorduri avand in vedere ca e anuntata plecarea lui de la Juventus in vara. Adversara acestora e trupa lui Razvan Marin care are un sezon bun pana in acest moment. In ultimele patru directe de pe terenul celor de la Juve, oaspetii au plecat cu cel putin 3 boabe in tolba. Ma astept ca si azi, cei de la Juventus sa marcheze minim doua goluri.


  • Tottenham Hotspur - Manchester City - Ambele marcheaza (1.55)
  • Atletico Madrid - FC Barcelona - 1X (1.55)
  • Spezia - Atalanta - Atalanta marcheaza peste 1.5 goluri (1.35)
  • Bayern M. - Werder B. - Bayern M. marcheaza peste 2.5 goluri (1.40)
  • Villarreal CF - Real Madrid - Peste 2.5 goluri (1.67)
  • Juventus - Cagliari Calcio - Juventus marcheaza peste 1.5 goluri (1.30)

Cota totala a biletului este de 9.86, iar miza pe care am jucat-o este de 5 Unitati!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Betano - 6 Evenimente
Cota
9.86
Cota finala: 9.86
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro