Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Leicester

BETFAIR EXCHANGE

Liverpool și Leicester se întâlnesc astăzi, de la 21:15, în runda cu numărul 9 din Premier League. 

Jurgen Klopp are probleme mari de efectiv, dar reușește să o mențină pe Liverpool la cel mai înalt nivel. Campioana en-titre ocupă în acest moment locul 4, cu 17 puncte, 3 mai puține decât liderul Tottenham Hotspur. „Cormoranii” au victorii pe linie și în Liga Campionilor, 3 din 3, împotriva lui Ajax Amsterdam, Midjylland și Atalanta. Golaverajul acolo este 8-0. Cele mai importante absențe sunt în linia defensivă, de unde vor lipsi Van Dijk, Joe Gomez și Alexander-Arnold, în timp ce Fabinho e incert. Alți 3 jucători de bază sunt indisponibili, Salah, Henderson și Oxlade-Chamberlain. 

cota2.ro

Leicester nu mai este o revelație. Sezonul trecut a ratat locurile de Champions League în ultima etapă, iar „vulpile” sunt hotărâte să lupte din nou pentru primele 4 poziții. Formația lui Brendan Rogers era lider după 8 etape, cu 18 puncte și un golaveraj excelent, 18-9. Nici managerul englez nu are la dispoziție tot lotul. Amartey, Ndidi și Soyuncu sunt accidentați. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, Liverpool a câștigat ambele dispute contra lui Leicester. A fost 1-2 pe Anfield Road și 4-0 în deplasare. Alte informații interesante înaintea duelului de astăzi: 

• Liverpool a câștigat 5 din ultimele 6 dispute directe cu Leicester

• 18 victorii și o remiză a avut Liverpool pe teren propriu în campionatul trecut

• 52-16 a fost golaverajul lui Liverpool pe Anfield Road în stagiunea precedentă

• „Cormoranii” au victorii pe linie acasă și în noua stagiune

• 6 goluri a marcat Diogo Jota în ultimele 5 meciuri pentru Liverpool 

• 4 goluri are Sadio Mane în duelurile cu Leicester

• Liverpool nu a mai pierdut pe teren propriu din aprilie 2017

• ultima victorie a lui Leicester pe terenul lui Liverpool datează din anul 2000.

Liverpool o domină pe Leicester la capitolul experiență. Puștii lui Rogers au clacat în momentele importante din sezonul precedent. Chiar și fără Salah, pozitiv cu Covid-19, Klopp va alinia o linie ofensivă de invidiat, cu Mane, Firmino și Jota. Istoricul înfruntărilor directe indică un singur posibil rezultat, victoria gazdelor. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1 final este de 1.95. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Liverpool vs Leicester
Pronostic:
1
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 6.65
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro