Ponturi Pariuri Fotbal Leeds United vs Arsenal

BETFAIR EXCHANGE

Leeds United și Arsenal Londra se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în runda cu numărul 9 din Premier League. 

Nou-promovata Leeds a avut evoluții contrastante în debutul sezonului, de la 3 goluri marcate în poarta campioanei Liverpool și la remiza 1-1 cu Manchester City, până la un eșec categoric, 1-4, cu Crystal Palace. Indiferent de rezultat, un lucru nu s-a schimbat în tabăra lui Bielsa. Stilul de joc este același împotriva oricărei adversare, unul ofensiv, de posesie. După 8 etape, Leeds ocupă locul 15, cu 10 puncte strânse și un golaveraj 14-17. Cel mai bun marcator al formației este Patrick Bamford. Atacantul englez este disponibil pentru înfruntarea de astăzi. Cei mai importanți absenți sunt Berardi și Forshaw. 

cota2.ro

Pentru Arsenal pare încă un an de sacrificiu. „Tunarii” au deja 4 înfrângeri în primele 8 etape și ocupă doar locul 11, cu 12 puncte. Locurile de Liga Campionilor sunt departe, la 4 lungimi. Mikel Arteta a mai câștigat ceva încredere cu rezultatele din Europa League, victorii pe linie împotriva lui Molde, Rapid Viena și Dundalk. Arsenal e principala favorită la câștigarea trofeului, iar un loc în ediția următoare de Champions League pare mai ușor de obținut prin acest mijloc. Pe lângă absenții de lungă durată, Ozil, exclus din lot, Martinelli și Pablo Mari, accidentați, Arteta nu se poate bizui astăzi pe cei mai importanți mijlocași defensivi, Thomas Partey și Elneny. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimul duel direct dintre Leeds și Arsenal a avut loc în luna ianuarie a acestui an. „Tunarii” se impuneau cu 1-0 în Cupa Angliei, competiție pe care aveau să o și câștige. Alte detalii interesante despre meci: 

• 3,9 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile lui Leeds din acest sezon de Premier League

• 14 goluri a înscris Leeds, cea mai bună ofensivă dintre formațiile din afara top 7

• ultimele 4 înfruntări directe dintre Leeds și Arsenal, jucate pe Elland Road, s-au încheiat cu victoriile londonezilor, scor 3-1, 4-1, 4-1 și 4-1

• 105 șuturi a expediat Leeds spre porțile adverse în acest sezon. Ocupă locul 6 în această ierarhie

• 22 de goluri a înscris Pierre-Emerick Aubameyang, golgeterul lui Arsenal, în stagiunea precedentă. A fost al doilea marcator. Vine cu un moral bun, după reușita de săptămâna trecută, din victoria Gabonului cu Gambia

• ultimele 3 meciuri din Premier League ale lui Leeds au fost over 2,5 goluri (3-0 cu Aston Villa, 1-4 cu Leicester și 1-4 cu Palace).

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci este de 1,75. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leeds United vs Arsenal
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro