Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs AC Milan

BETFAIR EXCHANGE

Napoli și AC Milan se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în derby-ul etapei cu numărul 8 din Serie A. 

Napoli ocupă locul 4 în Serie A după primele 7 etape, cu 14 puncte. Formația lui Gennaro Gattuso are un singur eșec pe teren, 0-2 cu Sassuolo, și unul la „masa verde”, împotriva campioanei Juventus Torino, din cauza unor probleme provocate de coronavirus. În Europa League, Napoli are 6 puncte după primele 3 etape, la fel ca Alkmaar și Real Sociedad. Pentru disputa de astăzi, Gattuso nu se poate baza pe Hysaj și pe Osimhen, cel mai reușit transfer cel această vară. 

cota2.ro

AC Milan este liderul neașteptat din Serie A. În ciuda finalului excelent de sezon, nimeni nu se aștepta ca trupa lui Stefano Pioli să continue la un asemenea nivel. „Diavolul milanez” are 17 puncte în 7 runde și un golaveraj 16-7. Artizanul acestei serii este Zlatan Ibrahimovic. Veteranul suedez e mai prolific ca niciodată. Conduce în topul marcatorilor din Serie A, cu 8 reușite, la fel ca portughezul Cristiano Ronaldo. Pioli are doar doi indisponibili astăzi, pe Leao și Musacchio.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Ambele dispute de sezonul trecut s-au încheiat la egalitate. A fost 1-1 pe San Siro și 2-2 pe terenul lui Napoli. Alte detalii interesante despre meci: 

• 3,3 goluri e media în meciurile lui AC Milan din acest sezon de Serie A

• ultimele 5 partide ale Milanului din campionat au fost GG

• Milan a marcat cel puțin două goluri în fiecare meci din această stagiune

• 10 din ultimele 11 meciuri directe jucate acasă la Napoli au fost GG

• în 10 din ultimele 11 confruntări directe de pe terenul lui Napoli s-au marcat peste 2,5 goluri

• 48 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Napoli în acest sezon, cele mai multe din Serie A. Milan e pe 3 la acest capitol, cu 41 de șuturi

• 110 ocazii de gol și-a creat Milan în acest campionat, liderul ierarhiei. Pe 2 e chiar Napoli, cu 109 șanse de gol

Napoli și Milan sunt echipele care ajung cel mai frecvent la porțile adverse. Cu loturile aproape intacte, Gattuso și Pioli vor orchestra un nou spectacol. Mizez pe un meci în care se marchează cel puțin 3 goluri (peste 2,5 goluri), la o cotă de 1.90 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Napoli vs AC Milan
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 6.30
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro