Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Astra Giurgiu

BETFAIR EXCHANGE

FC Hermannstadt și Astra Giurgiu se înfruntă în runda cu numărul 11 din Liga 1, astăzi, de la ora 17:00. 

Odată cu implicarea familiei Prodan-Reghecampf la echipă, Hermannstadt și-a stabilit ca obiectiv accederea în play-off-ul Ligii 1. Startul sezonului a fost unul promițător, dar lucrurile s-au stricat între timp. Sibienii ocupă în acest moment locul 12, cu 11 puncte strânse în 10 meciuri. Locurile de play-off sunt la 6 lungimi distanță. Antrenorul spaniol Ruben Albes are în continuare sprijinul conducerii. Pentru meciul de astăzi nu îi are la dispoziție pe Belu-Iordache, Sîntean, Dâlbea și Pop. 

cota2.ro

Astra Giurgiu este în picaj. Ocupă ultima poziție în Liga 1, cu doar 5 puncte și o singură victorie obținută în 10 meciuri. Golaverajul e și el dezastruos, 10 goluri înscrise și 20 primite, a doua cea mai slabă defensivă din competiție, după cea a lui Poli Iași. Patronul Ioan Niculae a ajuns deja la al treilea antrenor din acest sezon. A început cu Bogdan Andone, apoi, în așteptarea lui Edi Iordănescu, echipa a fost condusă de un colaborator de-ai săi. Între timp numirea a căzut, iar Eugen Neagoe a fost soluția de rezervă. 

Lotul giugiuvenilor nu mai e la nivelul cu care ne-a obișnuit în ultimele sezoane. Vedeta Denis Alibec a fost cedată în Turcia, iar Takayuki Seto, Alexandru Ioniță II și Fatai sunt indisponibili din cauza unor probleme legate de doping. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, Hermannstadt și Astra au remizat în ambele dispute. Raportul de forțe era altul atunci, în favoarea giurgiuvenilor, echipa de play-off. Alte detalii interesante despre disputa de astăzi: 

• Astra a obținut un singur punct în deplasările din acest sezon. Golaverajul pe teren străin e 2-8

• un singur meci a pierdut Hermannstadt pe teren propriu în actualul sezon, 0-1 contra Craiovei. Sibienii au ratat o lovitură de la 11 metri imediat după golul înscris de Nicușor Bancu

• doar 2 șuturi pe poartă a expediat Astra în ultimul meci, remiza 1-1 cu Dinamo

• doar 2 goluri a marcat Constantin Budescu, starul Astrei, în acest sezon. Unul dintre ele a venit din penalty.

Hermannstadt are un plus la capitolul omogenitate. Eugen Neagoe abia și-a cunoscut noii elevi, nu a avut suficient timp să își implementeze ideile de joc. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (DNB) Hermannstadt este de 1.79. Asta înseamnă că în cazul unei victorii a gazdelor pariul e câștigător, iar în eventualitatea unei remize miza este returnată

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hermannstadt vs Astra Giurgiu
Pronostic:
Hermannstatdt DNB
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro