Ponturi Pariuri Fotbal Trabzonspor vs Erzurum

BETFAIR SPORTSBOOK

Trabzonspor și Erzurum BB se înfruntă în etapa cu numărul 9 din Superliga Turciei, astăzi, de la ora 18:00. 

Trabzonspor a cucerit Cupa Turciei sezonul precedent, dar a ratat la mustață titlul. A încheiat pe locul secund, la 4 puncte în spatele lui Basaksehir. Din cauza unor probleme financare, UEFA a nu i-a permis să participe în cupele europene, așa că în vară au existat mutări importante. Antrenorul englez Eddie Newton a fost înlocuit. De echipă se ocupă acum Abdullah Avci. Trabzon și-a pierdut și golgeterul din stagiunea precedentă. Norvegianul Alexander Sorloth nu și-a mai prelungit împrumutul de la Palace și s-a transferat în Germania, la Leipzig. Toate aceste frământări au dus la un start dezastruos de sezon. Vicecampioana Turciei ocupă locul 17, cu doar 6 puncte acumulate în 8 meciuri. 

cota2.ro

Erzurum este nou-promovată în Superligă, dar stă mai bine decât Trabzon. Cu un meci mai puțin disputat, oaspeții de astăzi au strâns 8 puncte și sunt pe locul 16. Antrenorul Mehmet Özdilek are la dispoziție un lot experimentat, cu cea mai ridicată medie din campionat, 29.9 ani, și o statistică interesantă, marcând în 6 din cele 7 meciuri ale sezonului.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Trabzonspor și Erzurum s-au întâlnit de 3 ori în anul 2020. De două ori în Cupa Turciei, victorii ale lui Trabzon, 4-1 și 5-0, și într-un meci amical, în urmă cu o lună, câștigat de nou-promovată, scor 2-1. Alte detalii interesante despre meci: 

• 81 de milioane de euro este valoarea lotului lui Trabzonspor. Doar Basaksehir e mai bine cotată. Lotul lui Erzurumspor e cel mai slab, valorând doar 12 milioane de euro

• 3,1 goluri e media în meciurile lui Trabzonspor din acest sezon de Superligă

• 3 goluri/meci s-au înscris în disputele în care a fost implicată Erzurum 

• 76 de goluri a marcat Trabzonspor în ediția trecută, cea mai bună ofensivă din campionat

• ultimele 5 meciuri disputate de Erzurum au fost GG

• toate cele 3 deplasări ale lui Erzurum din acest sezon au fost GG3+ (2-1 cu Ankaragucu, 3-1 cu Kayserispor și 1-5 cu Karagumruk).

• 17 goluri s-au înscris în cele 4 meciuri jucate acasă de Trabzonspor.

Abdullah Avci va debuta pe banca lui Trabzonspor. Fostul antrenor de la Besiktas are la dispoziție un lot net superior adversarilor, iar șocul scontat de conducere cred că va da roade și vom vedea o descătușare din partea gazdelor. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat 1X & peste 2,5 goluri înscrise în meci este de 2.08. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Trabzonspor vs Erzurum
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro