Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.47

BETANO
  • Borussia Dortmund - Club Brugge

Borussia Dortmund e una dintre cele mai ofensive echipe din UEFA Champions League, iar o buna parte dintre aceste merite i se datoreaza lui Haaland. Norvegianul a jucat aproape tot meciul cu Hertha Berlin si a reusit sa marcheze numai putin de 4 goluri in repriza secunda. Club Brugge nu cred ca e o echipa care sa poata puna probleme germanilor si cred ca gazdele se vor impune destul de clar azi.

  • Juventus Torino - Ferencvarosi Tc

Juventus pare ca si-a revenit dupa seria neagra prin care a trecut. Cristiano Ronaldo inseamna enorm pentru ”Batrana Doamna” si asta s-a vazut din plin. Ungurii nu au pretentii in aceasta grupa si cred ca azi, gazdele, vor castiga din nou destul de clar. In tur, Juventus s-a impus cu 4-1, iar in ultima deplasare a celor de la Ferencvarosi in UEFA Champions League au incasat 5 boabe, pe Camp Nou.

cota2.ro

  • Manchester United - Istanbul Basaksehir

Situatia in Grupa H e mai interesanta ca niciodata dupa rezultatele din etapa precedenta, atunci cand Manchester United a pierdut in Turcia cu Basaksehir, iar PSG a pierdut in Germania, in fata celor de la Leipzig. Consider ca diavolii nu trebuie sa faca pasi gresiti, iar cu jucatori in echipa precum Cavani, Pogba, Donny van de Beek, Bruno Fernandes sau Rashford, nu cred ca nu vor castiga astazi. Prevad un succes clar al ”Diavolilor” pe ”Teatrul Viselor”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Borussia Dortmund vs Club Brugge
Pronostic:
Borussia Dortmund -1 AH
Cota
1.46
Juventus Torino vs Ferencvarosi Tc
Pronostic:
Juventus Torino -2 AH
Cota
1.66
Manchester United vs Istanbul Basaksehir
Pronostic:
Manchester United -1 AH
Cota
1.43
Cota finala: 3.47
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro