Ponturi Pariuri Fotbal U Craiova 1948 vs Metaloglobus București

Superbet

U Craiova 1948 și FC Metaloglobus București se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în primul meci al etapei cu numărul 14 din Liga 2. 

U Craiova 1948 este singura echipă neînvinsă în actualul sezon al ligii secunde. Oltenii au pierdut însă din turație, măcinați și de problemele administrative. Patronul Adrian Mititelu a fost încarcerat, în timp ce pe banca tehnică au existat mai multe mutări. Eugen Trică, omul care a obținut promovarea, a fost înlocuit cu Nicolo Napoli. Italianul a lăsat echipa pe primul loc, după un parcurs fantastic, iar din acel moment se ocupă de antrenamente interimarul Dan Vasilică. 

cota2.ro

Jocul Craiovei e în declin. Dintr-o formația ultraofensivă, cu un joc pe alocuri încântător în mandatul lui Napoli, s-a transformat într-o echipă fără pic de inspirație. A remizat în ultimele 4 meciuri oficiale și a pierdut avansul față de urmăritoare. Ocupă în continuare poziția fruntașă, cu 24 de puncte, dar primul loc din afara play-off-ului este acum la doar 4 lungimi. 

Metaloblobus este revelația sezonului în Liga 2. Conducerea a mutat inspirat în vară, l-a repatriat pe antrenorul Gabriel Manu, iar rezultatele sunt peste așteptări. Formația din Capitală este pe locul 3, cu 22 de puncte. Cei mai importanți fotbaliști ai oaspeților de astăzi sunt frații Herea. Ovidiu, ajuns la 35 de ani, își trăiește a doua tinerețe. Este cel mai bun marcator din Liga 2, cu 7 goluri. Nici Claudiu nu stă rău, cu 4 reușite. Lor li se adaugă alți jucători cu experiență la nivelul primei ligi, precum Andrei Ionescu, Alexandru Ciocâlteu sau Alexandru Coman.

Click AICI pentru înregistrare pe Superbet Online și primești până la 500 de Ron BONUS din partea casei!

U Craiova 1948 și Metaloglobus nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Iată, totuși, câteva statistici revelatoare despre meci: 

• Craiova și Metaloglobus au loturi apropiate ca valoare: oltenii sunt cotați la 2,45 milioane de euro, bucureștenii la 2,3 milioane

• Craiova a marcat un singur gol în ultimele 4 meciuri (0-0 cu Bacău, 0-0 cu Poli Timișoara, 1-1 cu Gloria Buzău și 0-0 cu Slobozia)

• jumătate din meciurile Craiovei din acest sezon s-au încheiat la egalitate, 6 din 12

• 9 goluri a primit Metaloglobus în primele 13 meciuri, a treia defensivă din competiție. Craiova a încasat 10, a cincea apărare

• 6 din cele 13 meciuri jucate de Metaloglobus în acest sezon au fost X la pauză

Craiova e în pană de idei, iar adversarul de astăzi este unul cel puțin incomod. Cred că vom avea un meci echilibrat, în care Metaloblobus va reuși să dicteze un ritm pe placul ei, mai lent. Pe Superbet, cota pentru egalitate la pauză sau la final (PsF X) este de 1.81.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova 1948 vs Metaloglobus București
Pronostic:
PSF X
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro