Ponturi Pariuri Fotbal LAZIO vs Zenit St Petersburg

BETFAIR SPORTSBOOK

Lazio Roma și Zenit Sankt Petersburg se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-un meci din grupa F a UEFA Champions League. 

Lazio recuperat o bună parte a accidentaților, iar acest lucru se vede în forma romanilor. Nu au mai pierdut de 7 meciuri și sunt favoriți la un loc în primăvara Ligii Campionilor. Formația lui Simone Inzaghi ocupă în acest moment locul secund în grupa F, cu 5 puncte strânse în 3 meciuri. Lider e Dortmund, cu un punct mai mult. Clasamentul e completat de Club Brugge, 4 puncte, și de Zenit, cu o singură remiză. Lazio și-a revenit și în Serie A, a câștigat 3 din ultimele 4 partide, și a ajuns pe locul 8, cu 14 puncte, doar la două distanță de pozițiile de Champions League. 

cota2.ro

Chiar dacă lipsesc în continuare jucători importanți, Luiz Felipe, Lulic, Strakosha sau Milinkovic-Savic, Inzaghi se poate declara mulțumit de revenirea lui Ciro Immobile. Câștigătorul „Ghetei de Aur din” sezonul precedent a marcat în week-end, în victoria 2-0 cu Crotone, la primul meci de după accidentare. 

Zenit, campioana Rusiei, are un parcurs sub potențialul lotului în actuala ediție a Ligii. A strâns un singur punct în 3 meciuri. Formația antrenată de Sergey Semak a pierdut primul loc și în campionat. La jumătatea sezonului are un punct de recuperat față de TSKA Moscova. Spun că rezultatele sunt sub așteptări pentru că Semak are pe mână niște jucători cu potențial, mai ales în ofensivă. Brazilianul Malcom, adus de la Barcelona, și iranianul Azmoun, valorează împreună 50 de milioane de euro. Lor li se adaugă puternicul Artem Dzyuba, atacant cu o mobilitate ieșită din comun pentru cei 1,96 metri ai săi. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Partida din tur, de la Sankt Petersburg, a fost și prima înfruntare directă dintre Zenit și Lazio. S-a încheiat 1-1. Alte detalii interesante despre meci:

• 23 de ocazii de gol și-au creat Zenit și Lazio în meciul tur

• 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Lazio au fost GG. Romanii nu au pierdut niciodată în această perioadă

• ultimele 5 meciuri jucate de Lazio pe teren propriu au fost GG

• Lazio a marcat în ultimele 4 meciuri europene jucate pe teren propriu

• Zenit a câștigat un singur meci din ultimele 7 jucate în deplasare

• 32 de goluri a marcat Zenit în cele 15 etape disputate în Rusia, de departe cea mai bună ofensivă a competiției

• 4 meciuri consecutive cu gol marcat are Ciro Immobile.


Simone Inzaghi și-a recuperat mulți dintre titularii absenți în turul cu Zenit, iar ostilitățile vor fi cu totul altele. Aleg un pariu combinat, 1X și ambele marchează, la o cotă de 2.03 pe Betfair Sportsbook.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
LAZIO vs Zenit St Petersburg
Pronostic:
1X & Ambele marchează
Cota
2.03
Cota finala: 2.03
Profit: 8.24
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro