Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs AS Roma

BETFAIR EXCHANGE

CFR Cluj și AS Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei A din UEFA Europa League. 

Șansele ca CFR Cluj să meargă în primăvara europeană au scăzut drastic, din cauza numeroaselor accidentări. Campioana României ocupă în acest moment locul 3 în grupa A, cu 4 puncte, la fel ca Young Boys Berna, dar cu un golaveraj mai slab. Lider e AS Roma, cu 7 puncte, în timp ce bulgarii de la CSKA Sofia închid ierarhia. Problemele din defensivă, cu Andrei Burcă, Mike Cestor și Paulo Vinicius accidentați, s-au resimțit și în Liga 1. CFR Cluj a pierdut două meciuri consecutive pe teren propriu și a rămas în urma rivalelor FCSB și CFR Cluj. 

cota2.ro

Pentru disputa de astăzi, Dan Petrescu are mari bătăi de cap. Deși l-a recuperat pe Burcă, e nevoit în continuare să improvizeze. Manea, o soluție viabilă pentru a face pereche în centrul defensivei, este la rândul său accidentat. Un alt post cu probleme este cel de închizător. Ovidiu Hoban, rămas titular după transferul lui Bordeianu, este pozitiv cu Covid-19. 

AS Roma este pe val! E prima în grupa din Europa League și a urcat pe podium în Serie A, la doar 3 puncte de liderul AC Milan. Portughezul Paulo Fonseca are și el câteva probleme de efectiv, dar lotul romanilor este incomparabil cu cel al „feroviarilor”. La Cluj au făcut deplasarea cei mai importanți fotbaliști, în frunte cu Dzeko, Mkhitaryan, Mayoral, Pedro, Veretout, Cristante sau Pellegrini.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul din tur, de pe Stadio Olimpico, a fost o lecție dură de fotbal pentru CFR Cluj, scor 0-5. Alte detalii interesante despre meci: 

• Roma este una dintre cele 7 echipe neînvinse în această stagiune de Europa League

• 10 meciuri consecutive fără înfrângere are AS Roma în toate competițiile

• Roma a câștigat ultimele 4 meciuri, având un golaveraj 13-1 în această serie

• Roma a înscris în ultimele 8 deplasări europene (recordul clubului)

• Pedro a fost implicat în 6 goluri la ultimele 7 apariții în această competiție

• CFR Cluj a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri oficiale

• CFR Cluj a disputat două meciuri pe teren propriu contra celor de la AS Roma. În 2008 a pierdut 1-3, iar în 2010 a fost 1-1

• AS Roma a dominat la toate aspectele în partida tur: 66%-34% posesie, 17-9 ocazii de gol, 7-3 șuturi pe poartă, 5-3 cornere. 

AS Roma are toate atuurile de partea ei. Lotul e indiscutabil mai valoros, forma e una excelentă, la club e liniște. Mai mult, cu 3 puncte astăzi ar obține matematic calificarea în primăvara europeană. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria celor de la AS Roma (2 solist) este de 1.84. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CFR Cluj vs AS Roma
Pronostic:
2
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 8.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro