Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.53

BETANO

Granada primește vizita ciprioților de la Omonia Nicosia, astăzi, de la ora 22:00, în grupa E din Europa League. 

Granada este la prima participare în cupele europene și vrea să se asigure că parcursul va fi unul de neuitat. Începutul e promițător. Andaluzii sunt liderii grupei din care mai fac parte PAOK, PSV și Omonia, cu 7 puncte în primele 3 runde. Antrenorul Diego Martinez a avut probleme în perioada recentă din cauza coronavirusului, fiind la rândul său depistat pozitiv. Lucrurile încep să revină pe un făgaș normal. 

cota2.ro

Omonia este și ea în premieră în grupele Europa League. Situația e una diferită. Ciprioții sunt obișnuiți cu cupele europene, dar nu depășiseră niciodată tururile preliminare, pierzând în ultimul deceniu și împotriva Astrei sau a Vasluiului. Formația antrenată de Henning Berg trece printr-o perioadă nefastă, fără victorie de 7 meciuri. E ultima și în grupa de Europa League, cu un singur punct. 

• un singur gol a încasat Granada în această grupă

• Granada a pierdut un singur meci din cele 7 jucate acasă în acest sezon

• meciul tur a fost câștigat de Granada, scor 2-0

• spaniolii au dominat la toate aspectele: 60%-40% posesie, 17-4 ocazii de gol, 6-2 șuturi pe poartă.

Diferența de valoare dintre cele două este mult prea mare pentru a juca altceva decât 1 solist, la o cotă de 1.30 pe Betano.

Click AICI și încasează 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Irlandezii de la Dundalk și austriecii de la Rapid Viena se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în grupa B din Europa League. 

Dundalk este la a doua prezență din istorie în grupele Europa League, după cea din sezonul 2016/2017. Au încheiat atunci pe ultimul loc într-o grupă cu Zenit, Alkmaar și Maccabi. Dacă vă întrebați cum de s-au calificat, răspunsul e dat de nivelul adversarelor din preliminarii: Inter Escaldes (Andorra), Sheriff Tiraspol (Moldova) și Klasksvik (Insulele Feroe). În grupă au înfrângeri pe linie și un golaveraj 4-9.

Rapid Viena este vicecampioana Austriei, cam maximum ce poate fi obținut din lupta contra lui Salzburg. Echipa antrenată de Dietmar Kuhbauer a părăsit nedrept preliminariile UEFA Champions League, învinsă 2-1 de Gent, într-un meci în care a ratat ocazii rarisime. În actuala grupă, formația din capitala Austriei se luptă pentru locul secund cu Molde. În acest moment, Rapid e pe locul 3, cu 3 puncte. Arsenal e lider cu 9, iar Molde pe locul secund, cu 6 puncte. 

• Rapid Viena a câștigat meciul tur cu Dundalk, scor 4-3. L-a dominat însă total, 22-11 la capitolul ocazii de gol, 11-3 la șuturi pe poartă și 8-5 la cornere

• Dundalk nu a mai câștigat de 5 meciuri pe teren propriu. În ultimele 4 partide a marcat un singur gol

• Rapid Viena a obținut un punct mare în urmă cu două etape, 1-1 cu Salzburg. A fost superioară în multe momente ale jocului. 

Rapid Viena este clar echipa mai valoroasă și care are un obiectiv concret, accederea în șaisprezecimile de finală. Pe Betano, cota pentru victoria lor (2 solist) este 1.55.

Click AICI și încasează până la 500 de Lei Bonus + 500 de lei FREEBET din partea Betano! Depui 500 și pariezi cu 1500! 

Nice și Slavia Praga se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei C din UEFA Europa League. 

Grupa C este una dintre cele mai interesante din actuala ediție. Toate cele 4 formații, Slavia, Leverkusen, Nice și Beer Sheva speră la calificarea în fazele eliminatorii. Francezii de la Nice au doar 3 puncte după primele două meciuri, dar deficitul față de lidere este de un singur meci câștigat. Formația lui Patrick Vieira nu stă rău nici în Ligue 1. Are 17 puncte în primele 10 meciuri. Nice nu a jucat meciul din week-end, cu Marseille, din cauza unui focar de coronavirus. 

Slavia Praga a ratat principalul obiectiv al sezonului, accederea în grupele Ligii Campionilor. A fost eliminată surprinzător în play-off de Midjylland, 0-0 în Cehia și un dureros 1-4 în deplasarea din Danemarca. Formația la care evoluează Nicolae Stanciu domină în continuare competiția internă, unde e lider fără eșec după primele 8 runde. 

• Slavia Praga nu a câștigat niciuna dintre ultimele 5 deplasări europene. Sezonul acesta le-a pierdut pe ambele, 1-4, cu Midjylland și 1-3 cu Hapoel Beer Sheva

• Nice a câștigat singurul meci european jucat acasă în acest sezon, 1-0 cu Beer Sheva. Israelienii au avut doar două șuturi pe spațiul porții

• 9 goluri a marcat Amine Gouiri, atacantul lui Nice, în toate competițile din acest sezon

• 5 deplasări a avut Slavia Praga în Franța de-a lungul anilor. Nu a câștigat niciuna.

Diferența de valoare dintre cele două campionate și timiditatea Slaviei din deplasare mă fac să mizez pe 1X, la o cotă de 1.59 pe Betano. 

Click AICI și încasează 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

CSKA Sofia și Young Boys Berna se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în grupa A din Europa League, cea din care face parte și CFR Cluj. 

CSKA Sofia este ultima în grupă, cu un singur punct, obținut în deplasarea de la Roma. Rezultatele slabe au dus la înlocuirea antrenorului Stamen Belchev. După o perioadă de interimat, a fost adus renumitul Alan Pardew. Acesta va debuta chiar în duelul cu Young Boys. În prima ligă a Bulgariei, CSKA e pe locul 4, cu 21 de puncte, 4 sub liderul Ludogorets.

Young Boys a strâns 4 puncte în primele 3 runde și e favorită să ocupe locul secund. Elvețienii vin după un rezultat mare, victoria împotriva marii rivale din competiția internă. În week-end, s-au impus cu 2-1 împotriva lui FC Basel și au revenit pe primul loc al Superligii. Elevii lui Gerardo Seoane și-au creat în acea partidă nu mai puțin de 27 de ocazii de gol.

• Young Boys a câștigat meciul tur cu CSKA Sofia, scor 3-0. Toate reușitele au venit în prima repriză

• CSKA Sofia a jucat 9 meciuri pe teren propriu în acest sezon. A marcat în toate, cu excepția eșecului contra lui CFR Cluj

• toate cele 6 meciuri europene ale lui Young Boys din acest sezon au fost over 1,5 goluri.

Pe Betano, cota pentru peste 1,5 goluri înscrise în meci este de 1.25.

Click AICI și încasează 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

PSG și Porto se întâlnesc astăzi, de la 19:45, în grupa A din Liga Campionilor la handbal masculin. 

PSG a fost an de an marea favorită la câștigarea trofeului Ligii Campionilor, dar vedetele din capitala Franței s-au încurcat de fiecare dată. Anul acesta pare și mai dificil de îndeplinit misiunea, mai ales că starul Nikola Karabatic a suferit o accidentare serioasă și va lipsi mult de pe parchet. Situația din Grupa A e complicată pentru PSG. A câștigat doar 2 meciuri din primele 5 și ocupă locul 5, unul care duce în optimile competiției. Ținta ar fi una din primele două poziții, care asigură calificarea direct în sferturi. Chiar și fără Nikola, PSG are un lot senzațional, în frunte cu Hansen, Kristopans, Remili sau Luka Karabatic. 

Porto este o echipă interesantă în această ediție a Ligii. Portughezii au investit serios în ultimele perioade de transferuri și au spart tiparulul lotului format doar din handbaliști interni. Rezultatele sunt satisfăcătoare și vor aduce fără dubii calificarea în optimile competiției. 

• PSG și Porto s-au înfruntat și în urmă cu 8 zile. Francezii s-au impus cu 34-31, după ce au fost conduși chiar și cu 5 goluri

• 12 meciuri a disputat PSG în sala proprie în anul 2020. A câștigat 11 dintre ele

• 2 deplasări a avut Porto în actuala ediție a Ligii. Nu a câștigat niciuna (25-25 cu Vardar și 29-35 cu Flensburg).

În ciuda problemelor de lot, PSG este net superioară adversarei de astăzi. Mizez pe victoria francezilor la o diferență de minim 3 goluri, selecție cotată la 1.38 pe Betano. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Granada vs Omonia Nicosia
Pronostic:
1
Cota
1.30
Dundalk vs Rapid Viena
Pronostic:
2
Cota
1.55
Nice vs Slavia Praga
Pronostic:
1X
Cota
1.59
CSKA Sofia vs Young Boys
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.25
PSG vs Porto
Pronostic:
PSG -2.5 goluri HA
Cota
1.38
Cota finala: 5.53
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro