Ponturi Pariuri Fotbal Progresul Spartac vs Universitatea Craiova

BETANO

Progresul Spartac - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova are o misiune destul de facila in aceasta faza a Cupei Romaniei. Oltenii intalnesc echipa de liga a 3-a, Progresul Spartac, formatie care a eliminat Rapidul cu 3-2 dupa prelungiri. Universitatea Craiova a anuntat si ceva modificari in formula de start insa nu cred ca foarte mari. A fost pauza competitionala, iar dupa acest meci urmeaza dueluri de foc cu echipele din fruntea clasamentului.

cota2.ro

Meciul dintre cele doua echipe se va juca pe Oblemenco, chiar daca Progresul Spartac este gazda, iar pentru multi fotbalisti ai acesteia sau chiar majoritatea, e primul meci in nocturna si pe un stadion care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ma astept ca cei de la Universitatea sa-si doreasca un succes clar pentru a avea un moral bun pentru duelurile urmatoare. Avand in vedere diferenta de valoare, ar cam trebui ca cei de la Universitatea sa se impuna la cel putin 2-3 goluri diferenta. La Betano am gasit o cota de 1.80 foarte buna pentru un handicap asiatic de -2.00 pe olteni, iar acest pont cred ca merita jucat cu o miza maxima.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Progresul Spartac vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -2.00 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro