Ponturi Pariuri Fotbal Dortmund vs FC Koln

BETFAIR SPORTSBOOK

Borussia Dortmund și FC Koln se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, în etapa cu numărul 9 din Bundesliga. 

Borussia Dortmund are o primă parte reușită de sezon. E pe locul secund în Bundesliga, cu 18 puncte, unul sub campioana și liderul Bayern Munchen, iar în Champions League conduce grupa F, una din care fac parte Lazio, Club Brugge, Zenit, fiind ca și calificată în optimile competiției. 

cota2.ro

Principalul motiv al formei foarte bune a lui Dortmund poartă numele Erling Haaland. Atacantul norvegian în vârstă de doar 20 de ani este într-o ligă doar a lui, una în care luptă cu recordurile. A marcat 6 goluri în primele 4 meciuri din Liga Campionilor și este golgeterul competiției. În Bundesliga a evoluat în doar 7 meciuri, reușind să înscrie de 10 ori. În ultimul meci din campionat, victoria 5-2 cu Hertha, norvegianul a marcat 4 goluri într-o repriză. Are în acest moment o serie de 7 meciuri consecutive cu gol marcat. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

FC Koln a fost la granița locurilor retrogradabile sezonul trecut, terminând cu 5 puncte deasupra locului de baraj. Anul acesta pare la fel de dificil. „Țapii” au strâns doar 3 puncte în primele 8 meciuri și sunt penultimii în clasament. Antrenorul Markus Gidsol are parte în continuare de sprijinul conducerii, în ciuda seriei nefaste și a faptului că are pe mână un lot de peste 100 de milioane de euro. De parcă situația nu ar fi fost suficient de dificilă, managerul german nu se poate baza pe căpitanul Jonas Hector și pe Benno Schimtz, oamenii importanți în defensivă. 

Sezonul trecut, Dortmund s-a distrat în meciurile directe cu Koln. A câștigat 3-1 în deplasare și 5-1 pe teren propriu. Alte detalii interesante despre disputa de sâmbătă: 

• 16-4 e golaverajul în ultimele 4 meciuri directe dintre Dortmund și Koln

• 20 de goluri a marcat Borussia în primele 8 meciuri ale sezonului. Doar Bayern are un atac mai bun în Bundesliga

• 18 meciuri consecutive fără victorie are Koln în Bundesliga

• ultimele 7 meciuri ale lui Koln au fost GG. 4 dintre ele au fost pierdute

• toate cele 4 meciuri jucate de Dortmund pe teren propriu în acest sezon au fost Over 2,5 goluri. 

Am descoperit în Betfair Sportsbook o cotă foarte bună care mi se pare plauzibilă pentru acest meci: Dortmund înscrie 2+ goluri și va avea 6+ cornere în emci la cotă 1.91

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dortmund vs FC Koln
Pronostic:
Dortmund 2+ goluri & 6+ cornere
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro