Ponturi Pariuri Fotbal Everton vs Leeds

BETFAIR SPORTSBOOK

Everton și Leeds United se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:30, în runda cu numărul 10 din Premier League. 

Everton a pornit ca din tun în acest sezon. Avea punctaj maxim după primele 4 runde, cuplul format din Calvert-Lewin și James Rodriguez livra la cei mai ridicați parametri, iar fanii începuseră să viseze la un miracol. Între timp, optimismul li s-a moderat. Defensiva nu a putut dubla efortul ofensivei, au venit 3 înfrângeri consecutive, cu Southampton, Newcastle și Manchester United. Everton a coborât până pe locul 6, cu 16 puncte. Pentru partida cu Leeds, Carlo Ancelotti nu se poate pe doi oameni de bază din apărare, fundașii laterali Seamus Coleman și Lucas Digne. 

cota2.ro

Leeds e altă formație care s-a dezumflat rapid. Sub bagheta lui „El Loco” Bielsa, nou-promovata a uimit în primele runde, când a remizat cu Manchester City și a pierdut dramatic, 3-4, contra campioanei Liverpool. Deși stilul de joc a rămas același, unul de posesie, cu un pressing agresiv, extrem de ofensiv, Leeds nu a mai reușit să câștige de 4 runde. Ocupă acum locul 14, cu 11 puncte strânse. 

Cum Leeds luptă de ani buni să revină în Premier League, cea mai recentă înfruntare directă a avut loc în 2012, în Cupa Ligii Angliei. Oaspeții de acum se impuneau cu 2-1.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Alte detalii interesante: 

• 10 goluri a marcat Calvert-Lewin, atacantul lui Everton, în primele 9 etape. E golgeterul Premier League

• Leeds are și ea un jucător în vârful ierarhiei marcatorilor, Bamford, cu 7 goluri

• 3,9 goluri s-au marcat, în medie, în partidele lui Everton din acest sezon. Doar înfruntările în care a fost implicată Liverpool au fost mai spectaculoase

• Everton a primit gol în ultimele 10 meciuri oficiale

• și meciurile lui Leeds au fost ofertante, cu o medie de 3,4 reușite/meci

• 9 din ultimele 10 meciuri disputate de Everton au fost GG3+

• Leeds a marcat în toate cele 4 deplasări din această stagiune

• 17 goluri a încasat Leeds în acest sezon. Everton a primit 16. Doar West Brom și Fulham au apărări mai proaste decât ele.

O să aleg un pariu combinat, ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri în meci. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru această variantă este 1.80 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Everton vs Leeds
Pronostic:
GG3+
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro