Ponturi Pariuri Fotbal Sassuolo vs Inter

BETFAIR SPORTSBOOK

Sassuolo și FC Internazionale Milano se înfruntă sâmbătă, de la ora 16:00, într-un derby de clasament din Serie A. 

Sassuolo este revelația acestui campionat, neînvinsă după primele 8 meciuri. Ocupă locul secund, cu 18 puncte, două sub liderul AC Milan. De Zerbi nu a construit doar o echipă eficientă, ci și una spectaculoasă, cu un fotbal pe alocuri încântător, ultraofensiv. Dovadă stă și numărul golurilor marcate până în acest moment, 20, cel mai bun atac, la egalitate cu Inter. Dacă etapele precedente a fost nevoit să improvizeze, în absența unor jucători de bază, în special golgeterii Caputo și Berardi, acum De Zerbi are la dispoziție cea mai bună garnitură. Vlad Chiricheș este și el un om de bază, cu prestații lăudate de presa din Peninsulă. 

cota2.ro

Antonio Conte e sub o mare presiune la Inter. Nerazzurri sunt ca și eliminați din Liga Campionilor, acumulând doar două puncte în primele 4 runde, împotriva lui Real Madrid, Borussia Monchengladbach și Sahtior. În Serie A, trupa din Milano e doar pe locul 5, cu 15 puncte. A comis deja 4 pași greșiți în 8 etape, în ciuda unei ofensive extrem de eficiente. Conte nu îi poate folosi pe Kolarov, Padelli, Vecino și Pinamonti. 

Meciurile directe din sezonul precedent au fost încântătoare. Inter a câștigat meciul tur, din deplasare, scor 4-3, iar returul s-a încheiat la egalitate, 3-3.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Alte informații importante înaintea partidei: 

• 8 meciuri consecutive fără înfrângere are Sassuolo

• Inter nu a câștigat niciuna din ultimele 3 deplasări oficiale 

• 4,1 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Inter din acest sezon de Serie A. În cazul lui Sassuolo, media este de 3,6 reușite

• 47 de șuturi a trimis Sassuolo pe spațiul porților adverse în primele 8 etape. Doar Napoli și AC Milan stau mai bine la acest capitol

• Francesco Caputo a evoluat în 6 meciuri din acest sezon, marcând 5 goluri. Internaționalul italian revine după accidentare și e așteptat titular.

• În anul 2020, Sassuolo nu a pierdut niciun meci în care Vlad Chiricheș a fost pe teren. Căpitanul naționalei României e apt pentru duelul cu Inter. 

Apărarea lui Inter și-a demonstrat fragilitatea în fața echipelor scurte, care pun mingea jos, cum ar fi Atalanta sau Real Madrid. Sassuolo se încadrează perfect în descriere, având și un plus la capitolul dorință. Aleg un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, 1X și ambele echipe marchează (GG), la o cotă de 2.81. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sassuolo vs Inter
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.81
Cota finala: 2.81
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro