Ponturi Pariuri Fotbal Rotherham vs Bournemouth

BETFAIR EXCHANGE

Rotherham și Bournemouth se înfruntă sâmbătă, de la ora 17:00, în runda cu numărul 14 din Championship, liga secundă din Anglia. 

Rotherham este nou-promovată în Championship. Fără investiții importante în vară, formația de pe micuța arenă Aesseal New York nu își poate propune decât salvarea de la retrogradare. Pentru moment este în obiectiv. După 13 etape ocupă locul 19, cu 12 puncte. Forma este însă una îngrijorătoare, cu 4 înfrângeri în ultimele 5 partide. 

cota2.ro

Bournemouth este principala favorită la promovarea în Premier League, cu o cotă de 3,25 pe Betfair Sportsbook. Elevii lui Jason Tindall, antrenorul care l-a înlocuit pe Eddie Howe, ocupă locul secund după 13 etape, cu 26 de puncte, unul sub liderul Norwich. „Cireșele” au cel mai bun atac, 21 de goluri înscrise. Această dominație este firească dacă privim valoarea lotului, cea mai mare din Championship, peste 130 de milioane de euro. Bournemouth și-a păstrat aproape toate starurile din sezonul precedent, în care au retrogradat din Premier League, în frunte cu David Brooks, Jeferson Lerma, Joshua King, Lewis Cook sau Dominic Solanke.

Rotherham și Bournemouth s-au întâlnit ultima dată în sezonul 2014/2015. A fost o remiză, scor 1-1, în turul din Championship. Returul a fost câștigat 2-0 de „Cireșe”, iar partida din Cupă a fost câștigată clar, scor 5-1 de aceeași formație.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante: 

• 11,5 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Rotherham. Doar Wycombe are un lot mai slab cotat. În comparație, Brooks, extrema lui Bournemouth, valorează 18 milioane, iar Lerma e cotat la 17 milioane de euro

• 3 victorii consecutive are Bournemouth în Championship: 3-1 cu Birmingham, 4-2 cu Reading și 2-0 cu Nottingham

• 21-11 e golaverajul lui Bournemouth în acest sezon. Al lui Rotherham este 12-16

• Rotherham a pierdut 3 din cele 6 meciuri jucate pe teren propriu în acest campionat 

• 66 de șuturi a expediat Bournemouth pe spațiul porților adverse în prima pate a sezonului. Rotherham doar 41

• Rotherham e cea mai agresivă echipă din Championship. A comis 206 faulturi până acum

• Asmir Begovic, experimentatul portar al lui Bournemouth, are cele mai bune cifre din Championship, un procentaj de 85% al mingilor salvate.

Rotherham - Bournemouth e cel mai dezechilibrat meci al etapei din Championship. Oaspeții sunt net superiori la toate aspectele, au și un moral excelent și vor obține, după toate probabilitățile, a patra victorie consecutivă. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 2 solist este 1.82. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Rotherham vs Bournemouth
Pronostic:
2
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro